Шок! Мика Стоичкова сяда на горещия стол на Венета Райкова

Мика СтоичковаВъпросителните и хилядите догадки около интригата  кой ще замести печената  Райкова в „Горещо“ вече отпаднаха.

Първо  самата Венета потвърди, че след цели десет  години вярна и неотклонна  служба в Нова вече си търси нова изява и нов  пристан, а нейното място остава  вакантно.

Второ към телевизията с оплезени езици хукнаха знайни и незнайни водещи, начело с Николета, която дори се изруси за целта, белким я припознаят за Венета. Имаше два списъка с кандидатки – първи и резервен, а от телевизията обявиха събеседване. Спрягаха се различни имена, но никой не подозираше, че Мика Стоичкова ще измете всички с един удар и ще се докопа до стола на водещата.

Щерката на Камата  пуснала всякакви  връзки, за да се докопа до заветния миг, в който  отново да изгрее на екрана и да поглези егото си. Обадил се дори татко й.

Опитите на Мика като водеща са епизодични, спорадични избухват бързо, пълни с ентусиазъм и бързо приключват. Защото зрителите не я харесват, тя говори бързо, но моменти с акцент, прекалено много се вживява, пали се, но й личи липсата на опит и хъс. Момичето по навик интервюира всичките си приятели един по един, но липсващата рутина и харизма си личат и пред най-непретинциозните зрители.

Сега бившата на Аръков, която твърдеше, че е гражданка на света и пребиваването й в България било малка спирка за отдих,  отново ще се опита да пръска талант и чар от малкия екран, но дали ще се задържи на горещия стол, или ще се сгромоляса с трясък, предстои да видим

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *