За България, национализма, Сорос, Западната Пропаганда и… ЗАЩО ДЪРЖАВАТА И НАЦИЯТА НИ СКОРО ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ! Кой, как и защо?! Виж Тук:

В никоя развита западна страна не си оплюват миналото, макар и често да има защо. Детско-наивната представа, че нашите герои от историята са идеални хора е благодатна среда за разрушителите на българската православна славянска цивилизация. Днешната пропаганда е на толкова високо и всеобхватно-хибридно ниво, че само хора с интелект над средното ниво могат да я уловят.

НПО-соросоидите оплюват българската история и в частност връзките ни с Русия, защото за това им се плаща. Кой има сметка от оплюването на националните ни герои. И защо грешни хора имат нужда от безгрешни герои? Ами така се гради вяра в силата на нацията, за да се справи с противниците си. А без герои и символи всяко едно общество деградира. Държавността също.

Кой пита като купува хляб, например, дали на хлебаря му миришат краката или си бие жената? Никой! Не им пука; за тях е важно, че хлебарят прави хубав хляб. Затова и всяка достойна нация си има национални герои, чийто ореол се лъска от националната пропаганда. А когато няма – като България в момента – получава наготово западно-соросоидна и разрушителна пропаганда. Затова и ние, българите спряхме да празнуваме Трети март, който заменихме с Хелоуин, Свети Валентин и Бляк фрайдей.

Ако някой се интересува от история, има много източници, а също така има и много лъжи. Вярно е и това, че всеки поотделно не може да прочте стотици книги и да разбере нещата сам. Оттук идва необходимостта от национално-отговорна интелигенция, която да дава балансирани отговори на въпросите. Интелигенция, каквато в България липсва, защото през последните 10 години бе вербувана и силно заплатена от соросовите НПО-фондации да пропагандира анти-руски, про-джендърски и прочие глупотевини.

Но ние на всяка цена трябва да тръгнем към благородната цел да възстановим своята държавност и достойнство. Което задължително минава през това – да изгоним от България 1014-те (толкова станаха- б.а.) НПО-фондации на Сорос, които сега ни пишат учебниците и издават книги, филми и театрални постановки, в които ни обясняват как турско робство не е имало, как Русия ни е враг, а фашисткия период преди 44-та година бил най-демократичния в историята ни. И ни внушават, че да изпитваш състрадание към ближния и да си солидарен с него е признак за вопиюща глупост и ретноградна селяния. И ни проглушават ушите с мантрата си за гражданските права, хитро заобикаляйки правата на човека. Защото в новия глобален ред за човека е предвидена ролята на социално самотен роб на олигархията… без дори най-елементарни права.

За съжаление, за по-голямата част от днешните българи (бахуромери) целта е свързана с количеството храна, която минава през тях, количеството удоволствия, престижни вещи и екскурзии на престижни места.

Повечето днешни българи се самосъжаляват заради лошия късмет да се родят в България, а не в някоя „нормална“ страна. Но те не знаят почти нищо за „нормалните“ страни освен рекламата, която върви по само говорещите на български „национални“ телевизии.

Коя нашенска овца знае например, че в САЩ има 1,600,000 бездомни и близо 2 млн. затворници (най-голям процент в света)? А отгоре на туй точно Америка е страната с най-голям брой престъпления на глава от населението. За българската овца е важно да дъвче тричавата мисъл, че „там е по-добре, там взимат повече пари“. На тази категория хора им лепне като мед на сърцето силно манипулативната и направо идиотска констатация: „Как само са ни лъгали по времето на комунизма!“ И с тази универсолно-успокоителна мисъл продължават да си преживят и преживяват. А не е ли това оправдание за нежеланието им да погледнат по-далече от носа си, където иначе биха провидели пропагандните лъжи. И не е ли това липса на патриотизъм. Не е ли оправдание за безразличието им към бъдещето на нацията и собствената им съдба, за нежеланието им да си мръднат пръста в полза на България?

Надявам се разбирате, че атаките срещу България и Русия са от едно и също място, използват се едни и същи методи, аргументи, грантове, лъжи и полу-истини. В момента на Запад се е установил глобализма с неговата неолиберална идеология. Затова и официално се атакуват нациите, националните култури и морал. Но се оказа, че българите сме най-податливи, може би защото за повечето от нас, и преди, и сега най-важен е „бахурът“. Затова и сме на предела да си изгубим и нацията, и държавата! Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Много ми хареса това което прочетох. Напоследък много се употребяват две думи – оглупяване и непукизъм. Жалко за народ без идеи и чувства. Широтата на безразличието, оплюването на националните ни герои, неуважението на различието откъм история и минало, псуване и други подобни яде обществото ни и го катурва по нанадолнище. ВРЕМЕ Е да станем по-добри, но от кой зависи това?! За всеки случай не от белите якички. Хората са уморени от 30 години да живеят ден за ден, да теглят кредити от недоимък, загубване на човешкия облик и паразитиране в едно безфуховно общесто. И, да, много правилно ще бъде НПОтата на Сорос да не бъдат на такава висота. Те не ни трябват! Ама изобщо!

  2. Лошото е,че някои се продават на тая пропаганда и така им промиват мозъка.Но на удара винаги има контраудар.В Турция вече ги изгониха соросоидните боклуци.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *