Захарова за протестите във Франция: Либерализмът демонстрира противоречия, несъвместими с живота

Говорителят на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова коментира протестите във Франция в своя канал в Телеграм. В началото на поста си тя припомня изявление на полицейските синдикати в Париж, в което те нарекоха протестиращите „дивашки орди“ и „паразити“.

Френските полицейски синдикати Alliance Police Nationale и Unsa Police: „Пред лицето на тези диви орди вече не е достатъчно да искаме спокойствие, трябва да го търсим със сила. На нашите колеги, както на повечето граждани, им е писнало да страдат под диктата на тези агресивни малцинства.“

Това е всичко. Въображаемата толерантност се руши пред очите ни. Либерализмът демонстрира противоречия, несъвместими с живота. Френското външно министерство просто е длъжно да вземе всички свои минали „мемета“, адресирани до Русия, Китай, Иран, и да ги прочете на себе си. Бон шанс!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Има едни подчовечета, които прескачат от екран на екран и надуват свирката сякаш България е нападната и за съжаление са прави. Агресията спрямо България е доста пъстра и нескончаема, а това изисква незабавна помощ в неограничени размери.
    България е регистрирана като частна хазарска фирма в САЩ. Всички държавни и общински администрации също. Хиляди мигрантите прескачат ежедневно границата ни. Храним и половин милион укронацисти с по 2400 лв. месечно.
    Всички наши съседни „съюзници“ така връткат историята ни, че вече е безсмислено да се спори с тях. Явно нищо не разбираме от пазарна икономика, демокрация и евроатлантически ценности, щом не харесваме това!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *