Захапаха Маги Халваджиян във Фейсбук заради гавра с Крисия

Крисия1Идеята Мая Бежанска да имитира не кого да е, а малката Крисия, която донесе толкова слава на България, подпали Фейсбук.

В началото на предаването „Като две капки вода“ снощи по традиция се появи миналогодишен участник, който изпълни песен, а след това седна при журито. Ако Мая Бежанска все пак за пред хората бе изтеглила песента си от  колелото на късмета, нямаше да е толкова необичайно, макар че изборът в колелото си е нагласен предварително. Но в случая продуцентът решава какво да изпълни тя.

Всички знаят, че Слави и Маги не се долюбват и победителят в неравния двубой е Слави, който успя чрез съда да забрани на  „Господарите“ да се гаврят с него по какъвто и да било начин. Техните отношения са си техни, нека се карат колкото искат, но не и на гърба на едно дете, написаха възмутени зрители.

Крисия е още малка, невинна и с ангелски глас и не беше удачно Мая Бежанска да демонстрира певческото си бездарие точно върху нея, пишат едни. Други подчертават, че след като предаването не е пародия, а е за имитации, няма обяснение защо Рачков и Зуека се подиграха с Хасан и Ибрахим, нахлузили идиотски перуки и правейки се, че свирят на пиано.

Имитация, или гавра? – питат трети, които никак не харесаха облечената като малка Лолитка Мая и доста постното й изпълнение.

Оставете децата, има достатъчно възрастни, с които да се гаврите, малките не заслужават това, ядосват се майки в мрежата. Те пък забелязаха, че Мая е единствената, която не е облякла рокля, копие на оригинала, а незнайно защо ся я преобразили на гротескна балеринка. Това отново показва отношението на Халваджиян към Трифонов, но ние сме против, когато в него се замесват деца, бунтуват се майките.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Простаците са си простаци, та ако ще да се казва Халваджан, Патладжан или какъвто си иска ан… За тия простаци няма нищо свято и истинско, само пари и простотии. Тия от господари на ефира че са профани и некадърници е ясно, но няма ли да престанат да компрометират професията клоун? Кой изобщо ги гледа тия?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *