Заринаха Преслава с цветя и подаръци на пищно парти за рождения й ден

Преслава рожден денПреслава отпразнува 31-ия си рожден ден с изключително пищно парти в известен столичен клуб, който е култов за много родни попфолк звезди.

Тя не покани Бирмата, но за сметка на това бе обградена от почти всичките си приятели и колеги. За да уважат своята приятелка и колежка, първите гости, които пристигнаха бяха Галена, с половинката си – Галин. Двете певици са дружки и често демонстрират своята привързаност.

Малко след тях дойде и Тони Стораро, който се оказа препъни камъкът за отношенията между певицата и бившия й ревнив приятел. Заради целувката, която двамата си размениха на наградите на Пайнер, Бирмата връхлетя с гардовете си да бие певеца.

 Малко по-късно на партито се присъединиха и други близки и приятели на хитовата изпълнителка, сред които Десислава, Мария и Софи Маринова. Всички гостенки от бранша изпълниха по едно свое парче, за да поздравят рожденичката, а кавалерите по две.

Преслава бе  затрупана от букети, подаръци и целувки, а от заведението й подариха огромна торта, която приличаше на сватбена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *