Забраниха на Мария Игнатова и Алекс Раева да раждат

водещи Х фактор забравили сценариитеАлекс Раева и Мария Игнатова имали забрана да забременяват до края на 2015-та година.

Тази сензационна новина се промъкна зад кулисите на водените от тях предавания. Забраната дошла от работодателя им Магардич Халваджиян, който имал твърди планове за тях и не искал да ги изпуска от екипа си.

Двете трябва да водят Х фактор през есента, а Мария е вързана с „Господари на ефира“ и с „Като две капки вода“. Алекс пък я готвят за второто издание на „Големите надежди“. На Халваджиян му било писнало да си прави разни планове, а дамите да го поставят в шах с внезапно издуване на корема.

Той сложил устна клауза в договора, че която иска да работи за него, ще й плаща добре, но в определен срок тя ще бъде изцяло на негово разположение и няма да пречи на служебните неща с лични проблеми. Зрителите прекрасно видяха миналата година, как на Зуека му се роди дете, но той не можа да сподели този миг на радост с любимата си Ана, тъй като трябваше да води Капките. Единственото, което Халваджиян му подари бе, че каза новината в ефир и го поздрави. И толкова.

Мария Игнатова не се е засилила да Ражда. С Рачков имат по едно дете и твърдят, че нямали време да се занимават с второ, лично тяхно. При тях кариерата е над всичко.

Не така обаче стоят нещата с Алекс Раева. Нейният биологичен часовник трака неумолимо и още една година въздържание може да й коства невъзможност да забременее.

Зад кулисите се твърди, че на вид благородния Магардич всъщност се отнасял с персонала си като с роби. Плащал добре, но ги искал на разположение 24 часа в денонощието и да не правят никакви самоволни стъпки от рода бебета, оплождания и даже ако може да не се разболяват.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *