И Иво Аръков изтрещя: Отивам в Холивуд!

Иво Аръков и МикаАктьорът Иво Аръков е решил твърдо да напусне страната и си търси  късмета зад граница. Най-голямата му мечта била  да пробие в Холивуд и сигурно  това е дестинацията, която е избрал, за да се докаже.

 Той дълбоко вярва, че желанието му да си изкарва парите с актьорство  в чужбина ще се сбъдне.

Желая да се развивам у нас и едновременно  в чужбина и, като не виждам нещо лошо в желанието си, нищо странно  и невъзможно. Трудно е да, но не чак дотолкова, че да се откажа напълно, преди да съм опитал“, казва бившият на Мика Стоичкова, която също напусна България и замина за Маями, наричайки преди това част от българите мишки.

Аръков пък  взел това решение  заради факта, че в момента бюджетите за част от  филмите у нас са замръзени и няма сериозна работа за хората от актьорската гилдия. Именно това била и причината той  и други актьори да се насочат към други страни, където смятат, че могат  да се развиват.

Иво явно е доста разсеян въпреки младата си възраст. Той забрави, че даде интервю в началото на годината, в което заяви, че заминава в Холивуд, защото у нас нямал почва да се развива и да покаже големия си талант, че имал приятели в Америка, които му уредили интервюта и почти бил взет вече на работа в голяма продукция. И отказа ролите си в киното и театъра тук. Тези „приятели“ май се оказаха Камата, а той пък не искаше да рискува да прати младежа там, където едва ли ще бъде забелязан скромния му талант.

 Аръков отклони и офертата да участва в “Биг брадър“, макар че му беше предложена солидната  сума от 70 000 лева.  Парите го поблазнили, но смятал, че от риалитито му готвят капан и ще го направят за резил. Той дори и не се сеща, че ако сам не се направи за резил, друг не може. А може би го е страх, че ще покаже черти, които досега грижливо скрива от публиката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *