Забравената фолкпевица Луна ще става президент

Луна левскаВсеки луд номера си, а някои с цяла платформа. Така може да се опише снощното влизане на позабравената фолкпевица Луна във ВИП Брадър.

Родоначалничката на попфолка се появи изненадващо, облечена в бяла носия с народни шевици и без да се шегува каза, че е дошло времето да стане президент на България. И започва предизборната си кампания от Къщата. Врачките казаха – жена ще бъде, руса ще бъде, е кажете, това не съм ли аз, удари се в крехките гърди тя. Ама ти естествено руса ли си, подкачи я Ники Кънчев, но тя се направи, че не го чува и започна речта си с това колко несправедливост и  мъка има в България и как това трябва да се поправи веднага.

Не може народът да е толкова беден и толкова отчаян, размаха ръце тя.

Луна влезе в Къщата съвсем необичайно. Още от външната врата тя запя: „Имала майка, едно ми чедо, Никола“ и се опита да извърти хоро в двора с шашнатите съквартиранти. В него плахо се включиха само Иво Танев и от любезност Преслава.

Част от дамите я изгледаха диво, а една подхвърли – много оригинален тоалет имаш. Луна обаче не усети подигравката и отвърна – нали? Сама го измислих!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *