Жени Калканджиева призна: Мутрите ми даваха пари и не ме е срам от това!

Жени маникюрМоята G-точка противно на това, което си мислите, не между краката, а в… работата ми, каза неочаквано Жени Калканджиева

Най-голямо удоволствие й доставяли нейните постижения във „Визаж“ и нейната самостоятелност. Така тя успя да даде друга насоченост на разговора в „Комбина“, където двете водещи явно искаха да си говорят за по-интимни неща.

Да, познавам всички мутри, не отрече шестата по хубост в света. Работата ми е такава, че ги познавам. Носят се какви ли не слухове за мен и за Маргините, а истината е, че бяхме добри познати. Край мен непрекъснато се въртят красавици, аз работя с манекенки, а край манекенките пък се въртят богати мъже. Така е в цял свят.

Така наречените мутри спонсорираха мои конкурси за красота и аз не го крия. След като ми дават пари да направя нещо добро, не отказвам. Тези средства отиваха за организацията на конкурсите, за украсата, за тоалетите на момичетата, за наградите. Не виждам нищо лошо и осъдително, че на моите партита идваха хората с дълбоки джобове и пръскаха парите си там.

Тъкмо тогава бях набедена за много богата и неизвестен злодей ме нападна след работа в тъмна уличка, за да ме ограби. Но не гледам на физическия белег, който ми оставиха, като на нещо фатално. Даже не съм ходила на хирург да ми го отстрани.  Когато показах белега си от жестокия побой, чак тогава успях да преодолея кошмара, който преживях. Но той ми напомня и че не трябва да бъда доверчива и трябва  повече да се пазя.

Жени продължава да твърди, че нападението е било с цел грабеж, а не отмъщение, както тогава много се писа.
За Тачо Калканджиева беше доста лаконична. Били  в добри отношения, а той бил  е прекрасен баща, много добър любовник и неин верен приятел. Проблемите им идвали от това, че той не можел да се слее и вирее в средата, в която живее тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *