Жени пак си прибра Тачо: Обичаме се, той е добър съпруг и баща!

Жени, ТачоСлед поредната раздяла Жени Калканджиева отново прости на съпруга си Тачо и го прибра в семейното ложе.  Двамата дори демонстративно се появиха заедно на светско събитие.

Кой знае защо няма изненадани от постъпката на шестата в света. Семейството е известно  с непрестанните си скандали, раздели и сълзливи събирания.

В момента двамата са на фаза – „много се обичаме и напук на всички сме заедно!“ Жени дори публикува снимка на страницата си във фейсбук и сподели, че отново са семейство и са щастливи. На въпросния фотос тя и Тачо изглеждат като нововлюбени гълъбчета.

В началото на годината тръгнаха  слухове, че Тачо си е намерил нова тръпка и Жени е подала молба за развод. Малко по-късно тя обаче отрече, че ще се развежда и заяви, че двамата имали проблеми, но се мъчели да ги загладят.

След това доста снимки показваха Стефан пиян-залян по заведенията, но миската отрече мъжът й да е пропаднал пияндурник. Не се бил пропил, а просто обичал да се забавлява. А тя нямала време да му прави компания.

Били широко скроено семейство, в което всеки излизал, когато поиска и с хора, които са му приятни.

Освен това Тачо бил добър баща и много се грижел за Жорко, изтъкна последния си аргумент за поредното си събиране с неверния Тачо Калканджиева.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *