Жени Калканджиева изби рибата – любовникът й също е в Брадъра

Жени и МартинЛюбовният триъгълник на Жени Калканджиева  се превърна в един красив и шокиращ четириъгълник. Това стана, когато манекенът Мартин Мартинов призна, че е бил интимен с нея.

Въпросът на част от съквартирантите „Ама той наистина ли те е е*ал“ я разяри още повече и тя безцеремонно заяви: „Той не ме е е*ал. Аз съм е*ала Марти. И всичко щеше да бъде скрито покрито, ако той просто той не взе, че се влюби в мен. Това стана преди осем години. Аз исках да имам семейство, деца, пък той беше един сладък дечко, нямахме бъдеще “, обясни  разпалено тя.

Калканджиева доста ядосано поиска обяснение от бившия си любовник защо е издала тайната им на продуцентите. „Защо им го каза това нещо, бе? Ти така мен ме излагаш, аз казах на Венета Райкова, че няма нищо такова и  излиза, че аз съм лъжкиня сега“. Мартин, обаче обясни кротко, че не е казал нищо, а от шоуто предварително  знаели за тяхната афера и го притиснали да признае.  И какво сега – аз лъжа, за да ти запазя достйнството, а ти дръкаш като латерна,

Непукизмът на  Тачо, който си пиеше винато до нея и не реагираше изобщо по случая, с който се оказа, че е добре запознат, също я ядоса. „Я кажи, ние като го правим, ти мен ли е*еш или аз теб?“,  нападна го тя. Тачо предвидливо се изниза от полесражението с чаша в ръка и се скри да пие някъде на по-спокойно място. „А ме е яд, че и тоя е прост като галош, къде отиваш бе, дрисльо, върни се бе, маруло!“ призова мъжа си тя, но той вече благоразумно беше изчезнал.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *