Жената на Сано осиновила Наско Месечков

Нели и Неско чачаНаско Месечков е на издръжка и нежна грижа на съпругата на актьора Александър Сано.

Нели Атанасова, която беше партньорка на танцьора в „Денсинг старс“ и през лятото се омъжи за Косъма от „Под прикритие“, не може да се отърве от постоянното присъствие на Наско, с когото се сприятелиха покрай шоуто.

От края на май,  когато двойката напусна дансинга, стигайки чак до полуфинал, Месечков буквално не се отделя от Нели, говорят нейни приятелки. През лятото тя даже  го заведе на море, плаща му сметките по ресторантите и баровете, купува му парцалки, и изглежда така, сякаш го е осиновила, ядосват близките й. Ако беше завързала такова приятелство с друг мъж, щяхме  да си помислим, че я сваля и тя се е поддала. Обаче в случая никой  не се съмнява в любовни трепети, защото всички са  наясно, че Наско харесва  ласките на мъже, а не на жени,  злословят  аверите на красавицата, която има голям син от Иво Карамански и дъщеря от Сано.

Сега Нели и  Сано се грижат за сина на бившата гимнастичка  и за дъщеря си Ава,  затова Наско им идва малко в повече като трето отроче, категорични са близки на двойката.

В края на август Нели Атанасова и Косъма направиха тайна морска сватба в тесен кръг на плажа на къмпинг „Оазис“. Още на другия ден секретната венчавка обаче бе издадена публично точно от Атанас Месечков, който публикува снимки от незабравимия ден в профила си във фейсбук.

В момента Нели и Сано са отново утешители и съветници на объркания си приятел, който получи много медийни шамари след участието си във ВИП Брадър.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/WgKASbX_0fw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *