Жана Бергендорф Лъска Имидж във ВИП Брадър за 80 бона! Виж Тук:

Жана пиенеКоя е истинската Жана Бергендорф, какъв човек е, какво мисли, как реагира, как се приспособява?

На тези въпроси ще отговори Нико Тупарев, тъй като е поканил певицата във ВИП Брадър. Преговорите не продължили дълго. И двамата имат полза от сделката, той като Жана трябва да чисти имидж и да се представи в истинската си светлина, а екипът пък ще я разпъне на кръст за проблемите с наркотиците, за скандалите с любовника й Лео, за слуховете, че са й отнели детето и още куп подробности, които от известно време занимават медиите.

Жана и продуцентите са си стиснали ръцете за хонорар от 80 хиляди лева, което означава, че певицата ще стои в Къщата най-малко месец, за да си изработи парите и никакъв зрителски вот няма да може да я мръдне с топ оттам, нито пък номинациите.

Всички ще я наблюдават под лупа вътре и тя е притеснена отсега. Но на няколко пъти е заявявала, че никой не я познава истински и непрекъснато й лепят етикети, каквито не заслужава.

Предстои да видим наистина ли не пие твърд алкохол, скандалджийка ли е, или широко скроена дама с чувство за хумор, ще издържи ли в луксозния затвор, ще се приспособи ли към шареното общество в Къщата, съставено от всякакви образи и чешити… или ще вдигне бунт!

Престоят й обещава да е интересен! В този сезон явно Жана ще е в центъра на зрителското внимание и основен обект за тормоза на съквартирантите, коментират фенове на риалити шоуто.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *