Ето кого ще изгонят от Брадъра тази вечер!

Ходовете на продуцентите във ВИП Брадър са толкова прозрачни, че зрителите могат и да не гадаят кой ще напусне предаването утре.

Номинирани са ключови играчи – Шеф Петров, Антон Стефанов и Миглена Каканашева. И един от тях трябва да бъде изгонен. Спокойно, фенове и фенки, на воайорството. Никой няма да бъде изгонен. Поне от реално номинираните.

Мегз води класацията по негативни оценки, но нима смятате, че богатият й спонсор ще позволи тя да изхвърчи първа? Освен това вътре отчаяно се нуждаят от дразнител, това влиза във всеки сценарий всеки сезон и е напълно логично мрънкащата и устата дизайнерка, която къса нервите на всички в шоуто да продължи да им лази по деликатните нервни системи и да прави кеф на голяма част от брадърофилите като непрекъснато издава тайни за Мара Отварачката. Освен това трябва да се натрупа още материал за делото, което фолкаджийката ще води срещу доскорошната си приятелка.

Шеф Петров? Забравете! Той е прекалено колоритен, прекалено устат, прекалено конфликтен и изключително самовлюбен. Полезен е за шоуто, защото също като Мегз се забърква в конфликт след конфликт. Готви на всички и ги глези и освен това успява да създаде ситуации от типа на „Когато гръм удари, как ехото заглъхва“. Без него ще е скучно, а в такова предаване се залага на скандалите, не на позитивите. Гледката на запенения шеф, бълващ обида след обида и наричащ опонентите си ла*на, не е за изпускане.

Антон Стефанов? Може! Той пък е безличен с криворазбрано чувство за чест и достойнство, обеща да не говори с шефа до края на предаването, крие се като мишок и просто е скучен. Но и той няма да си тръгне, понеже е колега на продуцентите и ще го оставят още малко.

Брадърът винаги си има бушон, а този път бушоните са два. Близначките Влади и Алекс бяха вкарани, за да изгърмят първи. Едната гръмна, но я скриха, за да се разменят със сестра си и да правят золуми. В петък обаче бяха оставени в Къщата с условие, че двете ще играят като един участник и двете веднага попадат в списъка на номинираните, понеже не си били изпълнили мисията.

Такова условие нямаше и се появи изведнъж.

За да не изгонят тримата безценни вип-а, Влади и Алекс се оказаха внезапно номинирани.

Да казваме ли кого ще изгонят в понеделник?

И да твърдим ли, че предаването не е нагласено?

Предпочитаме да замълчим.

Засега.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *