Ето защо Нова тв. УВОЛНИ Милен Цветков! Истината е Покъртително СКАНДАЛНА!

Вчера най- изненадващо Нова тв. обяви, че сваля от ефир предаването „Часът на Милен Цветков“. Час по-късно журналистът обяви, че като компенсация за спряното му предаване от ръководството на медията му предложили друга тв. изява, която той учтиво отказал и скоростно си подал оставката.

„Нова тв. ми предложи участие като постоянен светски коментатор при… Гала“, съобщи Цветков.

Вместо да коментира актуални политически теми в собствено предаване, легендарният тв. водещ и бунтар трябвало да се преквалифицира в тв. клюкар и да коментира простотиите от „Вип Брадър“ в другото жълто предаване „На кафе“. Тотално унижение, откъдето и да го погледнеш!

Милен Цветков, разбира се, не се съгласил и решил да напусне Нова тв. „Не знам защо спряха предаването ми, питайте ръководството. Търся си работа“, лаконично коментира тв водещият.

Ние от Skandalno.net обаче помним, че влошаването на отношенията между Цветков и Нова телевизия започна в края на миналия тв. сезон. Тогава Нова тв. не излъчи последния епизод на „Часът на Милен Цветков“, защото тв водещият поканил гости да дискутират скандала с измисления гръцки остров на Бойко Борисов. И шефовете на Нова, притеснени, че могат да раздразнят премиера, спряха предаването.

Неизлъчения епизод обаче все пак достигна до зрителите посредством интернет. И стана ясно, че в предаването гостите не са коментирали само въпроса за гръцкия остров на премиера. Един от гостите вади и показва документ от банков депозит в Швейцария, направен от Тодор Живков, и заявява, че тези пари 20 години по-късно са използвани за създаването на партия ГЕРБ.

Впоследствие се изясни, че документът е „партенка“. Но стана ясно и, че другата „партенка“ – за гръцкия остров на Бойко Борисов, премиерът си я е пуснал са – за отклоняване на общественото внимание от текущ скандал.

Така или иначе, от завихрилата се интригантска вихрушка, пострада единствен Милен Цветков. Вероятно медията е използвала скандала с гръцкия остров, за да разкара тв водещия и неудобното му за властта предаване. И без това от години соросоидната и про-герберска Нова тв. бе запокитила „Часът на Милен Цветков“ в десета глуха и на светлинни години от праймтайма – в 23 часа – само и само да не дразни и да не се набива на очи.

По- странното е, че скандалната саморазправа на евро-статуквото със свободолюбивия народен рупор Милен Цветков остана встрани от общественото внимание. Въпреки че преди два месеца, когато Нова тв. свали неудобния епизод от предаването му, в интернет последва остра и бурна гражданска реакция.

Сега Нова тв. не просто свали, а направо изхвърли Милен Цветков, но новината мина и замина, без никой да й обърне внимание.

Припомняме, че Цветков не за първи път попада в такава ситуация, и то в същата медия. Многократно е бил свалян от екран или набутван в ъгъла на тв програмата. Но всеки такъв опит за цензура от страна на Нова тв. е предизвиквал много шум по вестниците и сайтовете. Докато този път – гробно мълчание.

Очевидно е, че в страната ни вече почти не са останали медии, които да се възмущават, да припомнят и да задават въпроси. И… потънала в тишина, България потъва... Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Спомням си тази продажна медия „Нова тв.“ когато „информира“ обществото с трагедията в Поморие за убийството на Александра, дъщеря на Веселин Тодоров, убил трима в две катастрофи, съден за рекет, опит за убийство, продажба на фалшива валута и още куп престъпления, тя го нарече „известния поморийски бизнесмен“! Престъпникът стана „бизнесмен“. Един ден всички тези журналисти ще бъдат в затвора!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *