Ето ги снимките на Спящия Борисов с пистолета, пачките и златните кюлчета! 100 % Автентични!

Ето ги скандалните снимки от спалнята на премиера в рецизенция Бояна. Фотосите с кратък разказ по картинка бяха изпратени от анонимен имейл до няколко интернет сайта. Вижте снимките заедно с придружаващият ги текст:

След като премиерът се позабавлява със собствените си изцепки, а лакеите скочиха да го спасяват с елементарни клипчета, решихме, че може би имаме срещу себе си твърде прости хора, които не разбират какво се опитваме да им кажем и покажем.

Затова – днес е ден за „разкази в картинки“.

Имало едно време един министър-председател на Република България. Той се казвал Бойко Борисов. И същият продължава да й е министър-председател, за ужас на целокупното българско население, имащо нещастието все още да живее на Територията.

Борисов е мил, щедър и изискан човек. За доказателство днес даже ни е поканил у тях (резиденция „Секвоя“ в Бояна), да надникнем къде спи.

Всяка сутрин, щом стане от сън, той рязко почва да мисли как да ни вкара в чакалнята на Еврозоната. И даже в самата Еврозона. Защото Бойко Борисов вече си има своята Еврозона (картинка 3, 4).

Държи я в нощното си шкафче, точно под любимата си играчка- пистолет. Той е малко прост, не познава добре парите, затова трупа само от най- едрите – банкноти от по 500 евро, стегнати в ластици на пачки от по 50 000 евро. А напълненото му нощно шкафче събира 1 милион евро. Личната Еврозона на Борисов се отличава и със златен резерв (както е видно от картинки 5 и 6).

Всяка седмица шкафчето му се пълни с нови пачки с банкноти от по 500 евро – личи си по различния цвят на ластичета (картинки 5, 6, 7). А когато шкафчето вече не може да се затваря, пачките от по 500 евро се балират и изнасят извън Европейския съюз. Пари, много пари, пари на палета… може пък затова да ги наричат „Евро-палета“.

Самообявилата се за Шехеразада (но според нас много по-удачна като папагала Яго) Севделина замита следите, но… „следите остават“! Всеки месец през личната Еврозона на Бойко минават между 5 и 10 милиона в пачки от по 500 евро, вързани с ластичета.

Не е за вярване, нали?! А може пък това да не е неговата спалня?! Хм… (картинка 2) Неговата е! Инак защоспи там?!

Да ни е честит братя българи самоотвержения ни премиер – достоен евроатлантик и натовец!!!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

4 коментара

  1. Ако България беше държава, щеше на истина да има Прокуратура, която веднага да се самосезира, но не само за да търси кой ги е качил тези снимки и с каква цел, а най-вече има ли състав на престъпление, във високите етажи на властта. Ако България беше държава, тя щеше да има народ, който още вечерта да излезе на улицата и да поиска обяснение от властта, защо за едни няма болница, а други имат такава в шкафчето си, няколко пъти. Ако България беше държава, тя щеше да има Парламент и Председателят му нямаше да изпада в ролята на любимото кученце, което галят за успокоение, след като са го наритали в пиянска изцепка. Ако България беше държава, офицерите ѝ нямаше да мълчат, когато ги обвиняват, че се разхождат из коридорите на властта като непазарени дюлгери и от време на време поснимват тоя-оня докато „спинкат сладко“. Ако България беше държава Президентът нямаше да е толкова мек, когато го обвиняват в абсолютни детинщини и неоправдана злоба. Ако беше …

  2. Бойко е гениален манипулатор !!! Как му се вързахме всички!!! Божков плаши със записи и снимки и ХОП изведнъж се появява скандален запис. Всички се обединяваме в групово възмущение, обсъждаме, пишеме, съмняваме се, радваме се…., а Бойко се „забавлява“, обаче в един момент много започнаха да питат защо прокуратурата не разследва ? Ами защо да разследва след като си знае, че е „активно меропрятие“. Изказа се Президента , че трябва да се извърши проверка. Грешка г-н Президент ! И ХОП отново този път снимки – невинният Борисов спи, а враговете му правят постановка. УЖАС !!!! Извънредна прес конференция !!! Резултатът е, че от тук нататък каквото и да се случи е в отговор на действията на враговете на ГЕРБ, а всеки който пусне нещо е гнусна манипулация.

    • Манипулатор е, но не и в този случай. Ако сте разгледали добре снимките, вижда се, че коремът му е къде-къде по-малък. Правени са отдавна. А докато се стигне до сегашната му физика, кооой знае още колко колко и какви снимки са нащракани…..

  3. Първо: Изтипосаният на снимките примат вместо левашки както винаги да обяви „тва не съм аз“, „тия снимки са монтаж“, „неам такиви кинти“, а наобиколилите го реални пуяци и мисирки /не онези с микрофоните от медиите/ хорово ще крякат вече казаното, дерейки гърла в очакване на благосклонност от обожествявания за старанието им,той още по-левашки и недопустимо се нахвърля върху най-авторитетната фигура в момента у нас..
    Второ: Не е важно да се изясннява дали материалите са автентични, а да се открие кой ги е заснел и предал за публикуване /познати ходове още от зората на демокрацията когато шавливото Наде даваше указания как „да се нахранят журналистите“ и „после кой ни предаде“/. Бъдете сигурни, че вече има спусната гарнизонна заповед за издирване на „поп Кръстю“ и награда за главата му. А на практика това си е потвърждение на автентичността на изнесеното.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *