ЕС УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИЯ НАРОД!

Днес пак ни пробутаха някакво изследване на Евробарометър, според което 1/3 от българите смятали Европейския съюз за гарант за качеството им на живот и за просперитета на идните поколения българи, а още толкова наши сънародници (23 %) гледали на ЕС като на гарант за демокрацията в България.

Въпросният „Евробарометър“ даже ни е турил в листата на държавите еврооптимистки.

Явно всички хора, с които ние от Skandalno.net общуваме са от ония другите проценти. Истината е, че с влизането ни в ЕС дойде всичко най-лошо, което връхлетя България през последните 30 години и е на път да я затрие. От енергийно независими, се превърнахме в енергийни просяци. От отварянето на границите ни спечели само Западната част на ЕС, защото тъкмо тя привлече младите, образовани и кадърни българи при себе си (вече около 3 млн.), а в България останаха пенсионери, недъгави и хроми! Едва дишащата ни остатъчна икономика е задължена да спазва всички безумни правила на Брюксел, създадени в полза на богатите държави от Бенелюкс, а не на бедните съюзници от Източна Европа.

Колониалната ни зависимост от САЩ и Брюксел направи децата ни небоеспособни, неспособни да се защитят срещу агресията и насилието. Вместо модерна и боеспособна армия, в изпълнение на задълженията към ЕС и НАТО, разфасовахме всички оръжия, а днешните ни военни трудно могат да се справят с неща, които дори учениците преди 30 години по време на военното обучение можеха. Не вярвате? Да посочвам ли един генерал, който не знае как се марширува и с кой крак се тръгва напред при парад?!?

Продажното българоубийствено управление на Бойко Борисов се крепи от ЕС. И Брюксел го държи само по причина, че той ни е продал, че им е позволил да си изхвърлят токсичния боклук на нашата красива земя. Заради това, че заради квотите, България от прочут селскостопански износител, в момента внася картофи от Франция и Австрия, а ябълки – от Аржентина. Заради това, че се съгласяваме на всичко, което решат в Брюксел. Затова го търпят и го крепят.

ЕС е вреден и убийствен за България. Като започнем от загубата на национален суверенитет, принудителните решения от Брюксел, убийството от упор на селското ни стопанство и икономиката, духовното убийство на историята и българското семейство и традиция и стигнем до това, че те знаят за корупцията на правителството и продажните сделки на управляващите, но ги подкрепят, защото им е изгодно. На тях! А ние, българите, продължаваме да се топим и да изчезваме под благия им поглед.

ЕС не е гарант за демокрация. Защото в нашата уж страна на демокрацията, свободата, равенството и братството, полицията рани и обгазява стотици граждани, излезли на протест срещу европейските политики и управляващите. В Германия могат да те арестуват дори за една политНекоректна дума. Всеки мигрант има повече права в този съюз от българския пенсионер, работил 40 години и едва преживяващ с пенсия от 240 лева, докато ЕС дава по 1350 лева на мигрант за издръжка на месец.

Та, да попитам – наистина ли сме еврооптимисти, ние, българите. Освен наредените на държавната копаня продажници, ние от Skandalno.net други еврооптимисти не сме видели. И колкото по-скоро народът на България си каже думата дали още иска в този заличаващ ни като нация съюз, толкова по-големи шансове имаме да оцелеем в задаващата се Трета национална катастрофа! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. НАРОДЕ НЕ ПРОУМЯ ЧЕ АКО БЪЙКО НЕ СЕ ГРЪМНЕ В НЙЙ СКОРО ВРЕМЕ СЛЕД 3 МАРТ С БЪЛГАРИЯ Е СВЪРШЕНО ЗАВИНАГИ РАЗСТРЕЛ ЗА БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

  2. Логично е, че ЕС е мафиотска структура, щом като се управлява от пияндурник „ишиас“ и крепи на власт премиер-тиква. Да, елементарно за проумяване е, щом като загиваме като народ под убийствените им заробващи правила. Стига вече с тая продажна „евроатлантическа ориентация“! Има ли политик, който поне веднъж да не я споменава във всяко интервю или изявление? Хора, затриват достойнството и Родината ни!

  3. Абе Скандално-нет, не бъдете тъй скандално неразумни и юроди! Кой съсипа България, а? Съсипаха я БКСП/ГЕРБСП!!! Защото нямаме национален идеал, национални интереси и обществена прослойка, която да е посветена изцяло на изпълнението на тези неща!!!! Защото нацията ни не може да се свести и възроди след тези 75 години властване на тази кохорта от генетични дегенерати-изроди!!!! И няма и да се възроди, защото във всяка популация има един предел на поносимост на вредните условия на средата (местообитанието) и когато той бъде преминат – край с тая популация!!! Железен закон на популационната биология! При българският народ този предел е отдавна преминат и процесите днес са тези, които стават с всяка популация подложени на този натиск – здравите и с бъдещи представители на общността се разселват, за да оцелеят. Останалите доизживяват дните си и КРАЙ!!! И ето – то се вижда с просто око – най-големият враг на България и българите – Русия, вече ни е изкупила и лека-полека нейните представители вече се заселват в нашите земи!!! Те се отказаха от опитваните досега методи на усвояването ни – окупация (5 септември 1944 г), „доброволно“ присъединяване (правешки генетичен изрод Тодор Живков и 16-тата република) и вече прилагат най-сигурният и приет от цялото човечество метод – купуването!!! Колкото и да плямпат тъпотиите си русофилите, че американците и западноевропейците ни били нахендрили в гроба – знае се от целия свят, че истината е описаното по-горе!!!!

    • Помаков, никакво внимание не трябва да се обръща на генетични изроди като теб.

  4. ЕЙ ПОМАКОВ С ГАДНО ИМЕ ТРОЛ ГЕРБАРСКИ ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА В УСТАТА НАРОДЕН ПРЕДАТЕЛ ГЕРБАРСКИ ТРОЛ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *