ЕС СИ СВАЛИ МАСКАТА и Лъсна Озъбената му Сатанинска Мутра!

Европейският парламент реши, че полският Конституционен съд няма правна валидност и независимост и не е квалифициран да тълкува конституцията на страната. Защото полският КС реши, че полското законодателство има предимство пред това, направено от джендърите в Брюксел.

С това си решение ЕП направо удари шамар на всички европейски народи, които си въобразяват, че държавите им не са колонии на съюза и имат някаква самостоятелност. Нямат! Няма и да им позволят да имат, ако зависи от европейските чиновници, които седят на меките кресла и получават десетки хиляди евро заплати и бонуси.

ЕС унищожава държавите в съюза. Претопява ги в една сивкава, либерална маса, която трябва да бъде контролирана и подчинена. Зелената сделка ,зелените сертификати…..и ротшилдовците, които раздават парите, на които всички се надяват.

ЕП с решението си направо отмени суверенитета на Полша. Явно няма да позволят на никоя европейска държава да води самостоятелна политика, която не е съобразена с това, което се решава от около всичко на всичко десет човека, начело на ЕС. 10 марионетки, чиито конци се дърпат от Вашингтон. Десет души, повечето от които са потомствени аристократи и/или богати капиталисти и на които не им дреме за хората, а ги използват за трупане на още повече пари и власт за себе си и американските си работодатели.

Сега ясно ли ви е къде ни набутаха? Как и защо същият този ЕС ни набута и Кунева, и Сакскобурготски, и Соломон Паси и другите национални предатели? Ясно ли ви е, че ни продадоха и предадоха? Ясно ли ви е, че ние отново сме в робство – да, със златни вериги и чиния с надробен хляб пред нас, но веригата я има! И тоягата също.

Време е да се махаме оттам! Само така можем да оцелеем като народ. Защото ще ни спрат тока, ще ни натресат клетите беж..ци, ще ни заробят със заеми, ще зависим от тях дали да живеем и работим, а след като ни унищожат, ще си присвоят земята ни. Европа не е наш приятел и никога не е била. Кланетата по времето на Априлското въстание и Руско-турската война в голямата си част са извършени от генерали, които са били европейци или от онези, другите /познайте от три пъти народността на Сюлейман, палачът на Стара Загора/.

Елена Гунчева

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

5 коментара

  1. Покорните винаги се мислят за благородни, а не страхливци. В някаква степен разбирам този мироглед, но не преставам да се шокирам от начина, по който същите тези, драпащи и пълзящи за власт над другите хора, обичат да са роби на системата. Не съм убеден, че това е иронично, защото тоталитарните режими наистина изпълняват някои от обещанията си за „сигурност“, стига подчинените хора с готовност да се откажат от импулсите си за свобода. Ако правиш каквото ти заповядат по всяко време и служиш лоялно като национален предател, има приличен шанс да получиш жалките им подаяния, нужни да се мислиш са господар на народа си. Причината е, че обществото вярва на алабализмите като: общото благо, обществено здраве, социална справедливост и други подобни глупости, които не могат да бъдат ясно дефинирани и могат да значат всичко според ситуацията. Докато не разберем, че общо благо не съществува, а това просто средството, чрез което глобалистките сатанисти се сдобиват с власт никога няма може да излезем от този порочен кръг. А след има няма 5-10 години ще изчезнем като народ.

  2. Тази картина ми е ясна много отдавна. Най-любопитното е, че Европа наведе покорно глава пред КАУБОИТЕ на Щатите и наостри омразата си към тези, които пострадаха жестоко от втората световна война- руснаците. Англия, заедно със своето отроче Щатите решиха, че светът е техен, а Русия е една бензиностанция, останалито са роби за консумация. И има хиляди факти за този огромен планетен колапс, който върви към своя край.

  3. Сакън, не споменавай нищо за тази народност, дето трябва да я познаем от три пъти. А си казал нещо накриво за тази народност, а са те вкарали в дранголника, по европейските закони.В Европата не дават даже накриво да погледнеш тази народност.Сакън, сакън.

  4. „До 2030 година няма да има държава България,нито останали българи !“

    Едмонд дьо Ротшилд

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *