Ернестина Шинова Посреща с Финансова Секира в Дамския си Клуб! Таксите са Космически! Посетителки Няма! Виж Тук:

Ернестина Шинова 2Откакто актрисата Ернестина Шинова се превърна в бизнес дама, тя като че ли забрави, че не живее на Луната, а в България, където повечето жени не са особено заможни.

Самата тя многократно е минавала през различните изпитания на безпаричието и би трябвало най-добре да знае, че в днешно време, така нужните финикийски знаци не се въргалят по улиците.

Въпреки това, в своя новооткрит дамски клуб, в който главната атракция са танци на пилон, половинката на Андрей Слабаков е сложила такива цени за посетителките, които ужасиха и най-непредубедените към нея, дами.

В клуба се предлагат различни начини за извайване на женското тяло, но таксите за тази „услуга“ са прекалено солени. Дори актрисата да пускаше в дамския си клуб само милионерски съпруги, пак не би излязла на печалба. Не защото липсват богати съпруги, а по простата причина, че  жените с пари,  много по-често цепят стотинката на две, където и да отидат.

Когато е необходимо да влязат в ресторант, такива дами първо се допитват до приятелките и познатите си, после проверяват менюто в Интернет и чак тогава вземат решение дали да посетят съответното заведение.

Възмутени жени, вече опитали „услугите“ на „артистичния“ дамски клуб, коментират, че никой нормален човек няма да влезе в клуба и да даде цяло състояние за нещо, което на други места се предлага на доста по-сносни цени.

Поне първата клиентка на Ерна вече е налице. Това е певицата Преслава, която ходи там, винаги, когато има възможност. Злите езици говорят, обаче, че не е сигурно докога ще се задържи и Преслава, защото финансовата секира в клуба е в състояние да откаже и най-редовните клиентки, желаещи да направят тялото си по красиво и секси.

Познати на актрисата говорят под сурдинка, че ако Ерна и нейния съпруг Андрей ставаха за бизнесмени, то те нямаше да се подвизават на театралната сцена, а щяха да се возят в Мерцедес S класа.

Само че, както казва народа „от всяко дърво, свирка не става“. Затова, може би е по-добре Ернестина Шинова и съпругът й да ни радват на театрални постановки, отколкото да се опитват да се превърнат в нещо, което те не са.

Предстои да видим дали артистичното дуо Шинова – Слабаков, ще се вслуша в здравия разум и ще намали таксите, или ще продължат да се изживяват като тежки баровци.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *