Емануела с Жестоки Разкрития за Динев! Размаза го! Виж тук:

Емануела замисленаЕмануела повдигна завесата от съжителството си с Димитър Динев и изкара факти, които потресоха обществеността.

Оказа се, че тя не се е влюбила в милионите му, защото нямал пукнат лев. Семейството му го наказало понеже отказвал да работи и му пращало съвсем скромна издръжка, която той пропилявал по клубове и заведения.

„Митко нямаше пари, живееше от заеми, приятели му даваха, а основно го издържах аз“, призна певицата. „Затова и дори бременна ходех на участия, пях до последно, затова и детето ни се роди преждевременно. Когато научи за връзката му с мен, фамилията Диневи съвсем го отлъчи и спря да го издържа. Той не ми е давал нито лев! Аз му давах!

Наложи се да наема бавачка, за да се върна на сцената два месеца след раждането, защото нямахме пари“, разкри певицата.

Емануела си спомня с неприязън времето, когато все пак Диневи се смилили и им дали оборотен апартамент в Свети Влас да прекарат лятото там. Митко обаче не се задържал в апартамента. На практика тя си гледала детето сама, а той вилнеел по кръчмите за сметка на баща си.

„Накрая не издържах и се върнах в София. Семейството му скръцна със зъби и не му позволи да дойде с мен“.

Емануела е категорична, че не само не е получила и лев за детето си от олигарсите, но и Димитър не се интересувал от сина си. Идвал насила да го види, когато тя му се развиквала по телефона, че има родителски задължения. Взимал го на няколко пъти, но веднага го давал на бавачки, а той хуквал по кръчмите.

„Не работи и не зная защо“, все още се чуди тя на бившия си. „В началото много го обичах, а после се разочаровах. Не може един мъж да лежи и да чака да го гледа жена му.

Не може един баща да забравя рождения ден на детето си, да не му купува играчки, да не иска да го вижда.

За мен той е едно голямо разочарование. Заплашва ме да мълча. Но не ми пука.

Мъчно ми е само за детето ми, че ще расте без баща“, заключи с горчивина певицата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *