Емануела се похвали с ново „бебче“! Вижте какво е:

Емануела мерцедесМлад, богат и свободен от брачни окови мъж подари на  Емануела нова скъпа играчка.

Певицата  сама се похвали в социалната мрежа с чисто нов бял  Мерцедес и пусна две снимки, позирайки край него.

 Надписът под фотосите е „Малкото ми бебче“ и предизвика лавина от коментари по адрес на „бебчето“, като повечето квалификации бяха: класно, скъпо и страхотно!!!

 Според папараци возилото  е подарък на певицата от новата й тръпка. Емануела е решила твърдо да скъса с мъжа, който я тормозеше, биеше и унижаваше и реши да си намери по-галантен и по-внимателен. И най-важното – достатъчно богат, за да натрие вирнатия нос на Митко Динев.

Светски клюкари твърдят, че  става въпрос за доста  заможен мъж, който е свободен, не се е женил досега, на годините на певицата е и е доста  привлекателен. Пък и грозен да е,  щом подарява такива „бебчета“, значи си заслужава вниманието й.

Реалисти обаче мислят друго. Те са сигурни, че скъпият подарък идва от фамилията Диневи, за да запуши устата на Емануела и тя да спре да прави разкрития за синчето им и отношенията им. Кланът Диневи даже обещали солидна издръжка на майката на първороденото им внуче, само и само да млъкне и да спре да развява мръсното им бельо из медиите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/nK4gEEijk7M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *