Емануела в Капан! Натиснаха я да се Извини на Динев за Побоя над Детето й! Вижте кой я Принуди:

Емануела
Кой запуши устата на Емануела?

Емануела учудващо даде заден ход! Два дни, след като разтръби, че синът й е бит от баща си, тя внезапно написа, че  доста прибързано го е обвинила и се извинява..

Преди дни тя буквално разтърси  социалната мрежа с шокиращо  писание, в което обвини бившата си половинка, че биел не само нея, но посегнал и на детето й. Дори пусна снимки, на които ясно си личат белезите по телцето на малкия Митко. Заяви, че баща му е безотговорен, оставял го на непознати, докато ходи по дискотеки  и  те наранявали детето, а може би в побоя над малчогана е участвал и той, понеже мъкнел жени вкъщи.

 Днес Емануела  разбрала, че не всичко, което си е мислела, се е случило наистина. Явно младият татко й е вдигнал телефона и доста сериозно си е поговорил с нея. Възможно е и от клана Диневи да са й поставили условие да си затваря устата, или са й предложили подходяща сума, за да я държи затворена. А може и заплахи да е имало.

След всички разкрития, певицата внезапно обяви в профила си във фейсбук, че се е объркала.

„Хора сме и всички грешим, особено  когато става въпрос за  нашите деца – най-скъпото ни нещо. . Съжалявам, че намесих  Димитър Динев в тази случка. Нараних го неосноватлно, за което му се извинявам. Впоследствие стана ясно, че детето ни се е наранило, докато си играело“ – пише певицата и загадъчно допълва – поднасям своите извинения на Димитър и  семейството му пред цяла България и се надявам да получа същото!

За какво трябва да й се извиняват Диневи, не става ясно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *