Емануела заряза бебето и полетя към Америка

Емануела бебеЕмануела реши да си отдъхне малко от скандалите на родна земя и се качи на самолета за САЩ.

Тя остави малкия Мити в България и се погрижи нищо да не му липсва. При него ще има денонощна детегледачка, на която ще помагат двете й най-близки приятелки. Малкият ги познава, привързан е към тях и почти няма да усети, че мама я няма.

Условията, които е поставила на цялата женска бавачница е да не дават Димитър  Младши на баща му. Тя щяла да се погрижи двамата да се видят, когато се върне от задокеанския си воаяж. Причината била, че не иска да разстройва детето и да го мести от къща в къща, докато я няма. Все пак бебето е на годинка и един месец, а обстановката е студена и грипава и мама Емануела не иска да рискува.

Причината певицата да се отдели за пръв път от рожбата си е  турне в САЩ и Канада. Там тя ще се срещне с нейни задокеански фенове, ще им попее и ще им разкаже за България.

„Певицата е очаквана с голямо вълнение и нетърпение  от публиката, защото има много фенове, а  лайв участията й зад граница се превръщат в горещи купони и пълнят залите до последното място. Българите в чужбина не жалят пари да видят някой роден изпълнител, да послушат песни на български език, пък и да оплакнат очи със скандалната красавица, защото непрекъснато четат за перипетиите й в нашите интернет сайтове.

Тя е  подготвила  и специален репертоар, с който да зарадва  българите в САЩ и Канада“, обясниха нейните продуценти.

Певицата си е взела някои от най-предизвикателните тоалети и е в отлична форма. Нейни приятели подхвърлят, че вероятно отива да провери и дали ще може да живее в далечната страна с новата си тръпка – брадърът Джино или и тя като Джена ще му постави условие, ако я желае да остане в България.

Емануела ще се върне у нас след 10 дни, за да може да присъства на раздаването на наградите на  „Планета“, след което отново ще прелети океана, за да завърши турнето си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *