Черната Златка пак се Снима Гола /ВИДЕО/

Златка голаЧерната Златка, която доскоро твърдеше, че е станала сериозна жена и вече се е разделила с бурното си голо минало, не издържа и захвърли дрехи и задръжки.

Целомъдрието й веднага се изпарило, когато й предложили да се снима в рапърско видео на хитовия напоследък изпълнител Dee, което пък й гарантира стотици хиляди гледания.

На кадрите брюнетката все пак не е съвсем топлес, а  по прозрачно боди, което обаче не крие нищо и показва всичките й достойнства. Така че хем се води облечена, хем символичната дрешка  не скрива почти нищо, Никой не може да я обвини, че се е изтипосала гола, но в същото време се вижда всичко, което заслужава да се види. Пък и тя има огромното желание да го покаже. 

Преди да се залюби с Миро, Злати беше един от най-известните  нуди модели, събличаше се с повод и без повод и редовно позираше за мъжките списания. Освен това тя правеше художествени и любителски фотографии, като в центъра им винаги поставяше предизвикателно щръкналия си силикон.

Дали видеото не е връщане към предишното й амплоа? Дали не й е писнало да се прави на целомъдрена? Дали не й е станало горещо и  е решила да се поразхвърли малко, гадаят фенове. Но са единодушни, че Злати е поомачкала пижамата и затова се снима на размазан фон, за да не се забележи, че силиконът й е поувиснал.

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/IHx98sTm43Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *