Емануела в Шок! Психопатка я Заплашва в социалната мрежа: Вижте Лютите Закани:

ЕмануелаЕмануела е подложена на жесток вербален тормоз от неизвестна явно луда фенка.

Певицата смята да подаде жалба в МВР, тъй като не издържа на нападките и се страхува, че заплахите може да се превърнат в истински агресивни действия спрямо нея. Еми иска от спецченгета да открият психопатката, която се крие под измислен профил.

Тормозът е започнал и продължава в официалната фейсбук страница на Емануела. Неизвестно за фолкаджийката момиче, което се крие под непознат ник непрекъснато я заплашвало с най-различни закани, включително и да я залее с киселина.

Фолкаджийката сериозно се е стреснала, защото знаела, че психически неуравновесените са способни на всичко. Затова и ще иска намеса на полицията, неизвестната й врагиня да бъде спряна. Тя смята, че зложелателката й е някое от бившите гаджета на Димитър Динев, които той сменя като мокри кърпички.

В същото време се завихри нов скандал. Слабо известната танцьорка Мартина, която напоследък се въртеше около Динев и пусна интимни клипчета с него, тези дни се оплака, че Емануела я е заплашвала с убийство.

В същото време въпросната Мартина е мнима приятелка на Емануела във Фейсбук и си чати с нея, наричайки я „мило“.

Изобщо не ме интересува тази! Явно си прави реклама на мой гръб, каза певицата за Мартина и постна техни чатове.

Но явно все пак Емануела я боли, защото стана ясно, че Мартина й е била „баджаначка“ още във времето, когато фолкаджийката се е грижела за новородения си син от Динев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *