Емануела: Бебето не е грешка, с Митко се обичаме!

emanuela-zlatoЕмануела заяви, че е много щастлива и много влюбена в наследника на милионера Динко Динев – Димитър, от когото в момента ебременна и чака дете.

Тя обаче отказва да даде подробности да отношенията им, защото след толкова много провали на любовния фронт, се е научила да е предпазлива.

„Смятам, че взех правилното решение,  Митко е един добър човек,  много ме обича  – и мен, и бебето ни.  Но не мога да предскажа бъдещето ни, защото никой не го знае. Всеки смята, че човекът, когото е срещнал и обича в момента, е голямата му любов. Аз се надявам  това да е моята  голяма любов, както аз да съм неговата“, твърди фолкаджийката.

Емануела е приятно изненадана, че Митко се интересува  изключително много от бебето. Той не пропускал преглед в женската консултация и много се грижел за нея.

Певицата е категорична, че бебето е грешка и заяви, че е внимателно  планирано. Двамата  обаче не мислят за сватба, защото сега е най-важна  бременността  на майката и благополучното раждане. А после ще му мислят. Те няма да са единствената двойка, която се жени, след като има дете.

Фолкпевицата обясни, че с Димитър се познават отдавна, но едва в края на миналата година са започнали да излизат заедно. Нещата помежду им не били инцидентни, а станали бавно, докато осъзнали, че не могат един без друг.

Емануела била  в добри оношения с бъдещата си свекърва и  много й се възхищава. Тя не каза обаче защо сега продължава да работи и не смята да пркъсва кариерата си, въпреки че ще става милионерска снаха и не успя да опровергае жълтите медии, които  пишат, че с Динко Динев не са в добри отношения.

32-годишната Емануела ще  роди в началото на януари, но от суеверие  продължава да крие, както  датата, така  и пола на бебето. Това ще бъде второто й дете. Тя вече има  син от предишна своя връзка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *