Резнаха заплатата на Ани Салич

Ани СаличАни Салич е буквално  съкрушена, след като ударите се сипят един подир друг отгоре й след преместването й от Би Ти Ви в Нова телевизия, издават нейни колеги.

Водещата се премести от инат, че не я пускат в централната емисия, която считаше за своя и  за обещана заплата от 10 бона обаче  с идеята, че ще прави авторско ток шоу всяка вечер. Прословутото шоу, над което тя беше работила уж година и нещо така и не тръгна на екран. Продуцентите преценили, че е слабо и няма да има гледаемост

Вместо това обаче тя  е само говорител в новините и има свое изключително нискорейтингово неделно предаване, закоето се умува да бъде спряно, защото никой не го гледа. По тази причина  се наложило заплатата й да бъде орязана, тъй като предварителните условия не били спазени и ток шоу няма. Въпреки всичко тя взимала повече от останалите, но била страшно обидена.

Още по-голяма обида й нанесли продуцентите на новините, които я помолили да отслабне, тъй като телесата й буквално излизат от екрана. Ултиматумът бил да свали поне десет кила, за да й стават дрехите от гардеробната.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *