Елен Колева призна: Калин ми Разби Психиката! Виж Тук:

Елен КолеваЕлен Колева призна, че има сериозни проблеми със здравето и по-точно психическото.

Популярната красавица каза, че е емоционално нестабилна и не се чувства никак комфортно заради бившия си любим Калин Терзийски, с когото ще бъдат рамо до рамо във „Фермата“.

„Лутам се, душата ми се лута. У мен все още гори  болка заради Калин“, откровена е актрисата.

Колкото и да се прави, че е над нещата, тя е доста притеснена, че двамата с бившата й любов ще делят един покрив. Елен се страхува да не се подаде отново на магията му и между тях отново да припламне искра и да запърхат пеперуди.

Тя се надява, че мотиката и доенето на козички ще се окажат добро лекарство и ще избият греховните мисли от главата й. Но като всяка жена е слаба и се опасява да не появи тази слабост в най-неподходящия момент.

Наскоро Калин я обиди жестоко, като каза, че е бил няколко пъти с нея в леглото, но това били само страст и похот, които бързо приключили. „Наритах я, защото съм верен на жена си Ивана и вярвам, че тя ще ми прости“, разкри алкохолният писател.

Обаче пък не крие, че Елен още го изкушава за прегрешения в леглото (в случая в сеното- б.а.) и нищо чудно да не може да си сдържи мъжките страсти.

Калин влезе във „Фермата“, за да се опита да се отърве от зависимостта си от алкохола и да остане колкото се може по-дълго време трезвен. Той открито признава, че е алкохолик, но се надявал чистият въздух да му помогне да преодолее порока.

Елен пък беше поканена да участва в предаването, за да завихри интрига и зрителите да следят поведението на скараната двойка под лупа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *