Миглена Каканашева пие по шепа хапчета! Вижте защо:

МегзДушевното състоянието на дизайнерката Миглена Каканашева  е силно разклатено заради грандоманията й. Каканашева е върло убедена че е номер едно в България и модният й бранд вече е световно известен.

Тя така се е вживяла в задачата да закрие Sofia Fashion Week с модно ревю, че цялата се тресе от нерви и лапа успокоителните като бонбонки, издадоха нейни колеги

Амбицията й да стане известна и да е Номер 1 просто я изяжда отвътре. Това показва и анорексичната й фигура, съчетана с жалките опити на дамата непрекъснато да е в центъра на вниманието. Тя дори си сложи фалшиви татуси и скандализира всички, тъй като дизайнер, нашарен като маймуна, някак не се вързва в родния моден бизнес.

От амбиции да присъства на шоуто, тя даже скъса договора си с ВИП Брадър. Настояваше да влезе седмица след другите, за да си изпълни ангажиментите, но не й позволиха.

До последно Меги се надяваше, че ще й изпълнят условията в Къщата, че даже се опита и да вдигне хонорара си за участие в шоуто! Но бе порязана от продуцентите.

Сега пък със смях разказва, че баба й се страхувала да не остане стара мома. Не е ясно защо бабата се страхува, след като внучка й тръби наляво и надясно, че има гадже и даже беше поставила условия да излиза веднъж седмично от Къщата, за да се усамотява с него, за да е пълноценна връзката им.

А може би бабата добре познава отрочето и знае, че няма да създаде семейство и да роди деца, докато не утвърди марката си в България, а после и на световните сцени.

Мегз не скри това и заяви, че в огледалото виждала човек, когото трябва да задмине. И се зарече до края на годината да представи четири модни проекта, които да я изстрелят на върха.

Тя наема все по-скъпи и известни моделки, знаейки че самото им присъствие придава на модното й ревю тежест, а не толкова дрехите.
Клюките носят, че е поканила за последното си ревю руските топ модели Олесия Малинская и Даша.
А клипове снимала само в „Бояна“, където един снимачен ден е 10 бона.

Свръхамбицията на Мегз обаче често й изиграва лоша шега и тя перманентно забравяла да яде, а нервите си успокоява само със специални хапчета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *