Ексхибиционистка! Цветелина Грахич драпа за „Плейбой“ по голи цици!

Слави ли накара певицата да се обара безсрамно по интимните части на концерта в „Арена Армеец“

цветелина грахичВокалистката на „Ку-ку бенд“ Цветелина Грахич за пореден път разгневи шефа си Слави. Босненката не се свени да се държи разхайтено още от първите дни, щом постъпи на работа в екипа на Дългия. Първоначално всички смятали, че разкрепостената певица ще се окопити и ще осъзнае, че ежедневния ефир изисква да се спазва определен етикет, който не включва нецензурни жестове и твърде много разголена плът.

Грахич обаче изобщо не се съобразява с изискванията на Трифонов и продължава да върши своеволия.

След като се обара безсрамно по интимните части на първия концерт на Слави Трифонов в „Арена Армеец“ тази година и възмути публиката, Дългия й наложи солидна глоба, която бе удържана директно от хонорара й за мероприятието.

Дори неустойката не сплашва Цветелина, която продължава да си спретва домашни порно фотосесии. Снимките на татуираната босненка в социалната мрежа са предимно еротични. Тя рядко споделя кадри от участия или телевизионни изяви, а продължава да набляга на голата си плът.

грахич
Певицата мечтаела да изгрее дибидюс на корицата на някое мъжко списание, но от шоуто твърдо й забранявали подобни изяви, които щели да уронят авторитета на предаването и бенда.
Слави се зарекъл, че ако паричните глоби не подействат, ще обяви конкурс за нова вокалистка и ще изхвърли Грахич като мръсно коте от екипа си.

Властният тв. водещ не можел да понесе подчинените му да не се съобразяват с неговите твърди правила и смятал да наказва сурово всички, които му противоречат, начело с Цветелина Грахич.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *