Ексклузивно: Качулки от ГДБОП нахлуха с автомати на годежа на Меги от „Къртицата“

МегиНа риалити героинята Миглена Каканашева се случи нещо, което задмина най-смелите й представи за романтика и екстремност.

Меги, която яде плъхове в тв формата „Къртицата“, пи кръв, катери се по въжета, търкаля се в локви, скача от високо, кара се жестоко с Жени Калканджиева, едва ли си е помисляла, че шоуто ще продължи и в живота й.

Най-красивата случка в живота й обаче ще бъде запомнена с шок, който едва не накарал колежките й да изпищят.  По време на Коледното парти на фирмата й и модната й марка, в заведението, където се веселили всичките й над 100 работници, дизайнери и служители, неочаквано нахлули десетина въоръжени мъже с качулки на главите. 

Всички си помислили, че това е акция на ГДБОП, такава, каквато я виждаме по филмите и телевизията. Хората в заведението недоумявали какво търсят качулките и смятали, че ще проверяват собственика. За всеки случай няколко от по-чувствителните дами залегнали под масите. Меги даже не трепнала и се притеснила чак когато въоръжените повалили на земята приятеля й Стефан Говедарски. Докато тя се осъзнае какво става, Стефан застанал на колене, извадил пръстен и й предложил да  стане негова законна съпруга.

Всъщност необичайната акция била организирана от него, като за целта наел фирма, организираща партита. Откъде фирмата се е сдобила с полицейските униформи и камуфлажните пищови, не е ясно. Меги преодоляла шока си и на фона на втрещената тишина в заведението и изкрещяла  „ДА“, след което гостите се отпуснали и започнали да ги аплодират, а мнимите ченгета се изнизали през вратата.

Двамата били гаджета от година, но решили да се оженят, докато са още млади. Те ще си партнират както в живота, така и в бизнеса и скоро ще пуснат и  мъжка модна линия.

https://youtu.be/MoqKFkQTCU0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *