Маги Халваджиян почерня като циганин посред зима!

Маги загорялПродуцентът на Х фактор Маги Халваджиян се появи на първия за тази година лайф с тен, за който би му завидяла всяка плеймейтка.

Арменецът изчезна от предаването още в средата на декември и в журито последователно го заместваха Любо Киров и Дони. Водещите деликатно излъгаха, че имал други служебни ангажименти, но ангажиментите явно са били на някой тузарски тропически курорт, където най-малко две седмици е лежал по горещите плажове и е хапвал вечер в скъпите ресторанти на открито. С него неизменно била съпругата му Кремена, а се носи слух, че са го придружавали синът му и снаха му, заедно с внучето.

Много си почернял бе, Маги, не се сдържаха водещите Алекс и Мария, къде направи този тен? Той не отговори и само се подсмихна. Нямаше как да каже Карибите или Малдивите, защото зрителите веднага щяха да си зададат закономерния въпрос къде отиват парите от смс-ите им, с които подкрепят един или друг участник.

Като продуцент на един куп вносни формати Халваджиян е един от най-богатите в шоубизнеса след Слави. Но докато всяко левче на Дългия се брои публично, никой не знае колко взима арменската фамилия, която не само държи правата на предаванията, но и почти всички членове без внучето са заети с шоуто и смъкват хонорари – снахата с танците, жената със стайлинга, братът с „Господарите“.

Нямаме и намерения да броим милионите на фамилията, но почивката можеше и да почака и да стане факт след финала на шоуто. Сега Маги, който е ментор на най-големите участници, просто ги остави на самотек и на вокалните педагози. И още на първите елиминации Биг Мама отпадна. Сега същата участ грози Стивън.

https://youtu.be/juQhIDoIyqw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *