Кошмар! Мъж от Пловдив застреля жена си и детето си и се самоуби! Виж защо:

Благой
Благой Сапунджиев с дъщеричката си!

Благой Сапунджиев от Пловдив  потресе България, след като  хладнокръвно изби семейството си, а накрая се самоуби.

Драмата се случи в един от известните пловдивски квартали  „Кючук Париж“, а съседи чули изстрелите и започнали да звънят на роднини да видят какво се случва. Кумът се смъкнал с въже на терасата на апартамента и пръв видял труповете.

Според криминалистите, Благой замислял пъкленото си дело отдавна. Той си купил незаконен пистолет марка „Валтер“ и чакал удобен момент. Във фаталната нощ първо разстрелял спящата си жена Йорданка, след това гръмнал  красивата си дъщеричка Петя, която също спяла. Накрая насочил пистолета към главата си.

Мъжът бил шофьор, а съпругата счетоводителка, бивша манекенка. Той бил болезнено ревнив и възхитените погледи, които преследвали  Йорданка по улицата, се забивали като отрова в сърцето му. Благой непрекъснато я обвинявал, че му изневерява, макар и тя да не го правела, вдигал й луди скандали, когато бил вкъщи следял всяка нейна секунда извън работа, а развихреното му въображение чертаело жестоки картини, как се усмихва на другите мъже, как ги желае, как потъва в обятията им. Животът в семейството станал ад и Йорданка сериозно му казала, че ще го напусне и ще живее на спокойствие само с детето. Петгодишната Петя не бивало да гледа повече скандали и да слуша крясъци. Тя заслужавала друго детство. Само че нито Петя изживяла детството си, нито Йорданка успяла да се отърве. 

След пореден  семеен скандал вечерта, на 4 януари в ранните часове на нощта Благой взел пистолета и хладнокръвно избил всички.

Според психиатри той не само бил болен от ревност и маниакално чувство за собственост, но най-вероятно и пиел, за да се успокои. Комбинацията между алкохол и изострено нервно състояние го довела до решението да убие жена си, защото не можел повече във фантазиите си да си я представя в обятията на друг. Най-вероятно във фаталната вечер пак се напил да придобие смелост, а след това направил кървавата баня.

Шокирани българи недоумяващо питаха – защо и детето. От снимките си личи, че бащата е обичал дъщеря си, а тя изпитвала обич и доверие към него. Ако е искал да накаже жена си за въображаема изневяра и себе си, какво му е пречела малката душичка и защо я е лишил и нея от живот? Може би в красивото й лице е виждал майка й, смятат психиатрите. И са категорични, че Йорданка по-рано е трябвала да види признаците на лудостта му и да избяга с детето.

https://youtu.be/xpGdQDu2qJA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *