Стоичков стана метросексуален! Боядиса си косата и се епилира!

СтоичковХристо Стоичков успя да изненада приятелите и феновете си с  нова привлекателна  визия.

Ицо е минал през съответните процедури и заличил посивелите кичури в косата си, които смяташе, че го  състаряват. Модерният ляв не се е спрял дотук в козметичните процедури, а е прибегнал и до пълна епилация на цялото тяло.

„Бре, това Камата  ли е?“, възкликнаха поддръжниците и симпатизантите  на Модерния ляв. Приятелите му и запалянковците не могат да повярват, че на тези години се е осмелил да пробва боите за коса и да се подложи на процедури, за да придобие равномерен почти естествен цвят.

Доста време той поддържаше имиджа си на типичен мачо от Балканите и дори не залитна по манията за епилиране, която масово е обхванала спортистите. Стоичков беше горд с цялата си растителност по краката и гърдите и даже ходеше с разкопчани ризи, а отдолу палаво надничаха къдрави косъмчета.

Бивши  съотборници на Камата смятат, че откакто работи в САЩ, нашенецът е решил да поддържа младежка форма, за да изглежда по-добре на екран като коментатор и освен това го е обзела манията на 50-годишните, които трудно се примиряват с възрастта и чрез козметика и процедури си подаряват още няколко години фалшива младост.

https://youtu.be/kpCKa9hphCg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *