Евгени Минчев сензационно: След Азис Китаеца беше при мен!

Китаеца изповедСтрашно се учудвам на хора, които са тръгнали да лъскат имидж, при положение, че не е срамно да са такива, каквито са, каза Евгени Минчев.

Той буквално се изсмя на твърденията на Китаеца, че връзката му с Азис била само пиар и двамата спяли в различни спални. Не на мене тия. Точно на мен не. Азис бил плащал заплата на Китаеца да се прави на негов любовник. Съгласен съм. Може и да е така.

Но какво правеше при мен после същият този Китаец, без да му плащам и един лев заплата? Защо живя с мен цели три месеца? Попитайте го, когато го видите. Защо се залепи за мен и защо се наложи в Свети Влас да го изхвърля от апртамента си с ритници и то в един часа през нощта? Нека той ви даде отговор защо.

Защо, де, кажи защо – подкачи го Ники Кънчев. Ами да приемем, че много обичаше да мие чинии, а аз имам само една чиния за миене. И не го свърташе и ходеше да търси още и още, отговори витиевато лордът, за да не си докара още едно дело в съда.

Чудесно е един мъж да се прави на мъж, да си създаде семейство за параван, да има дори и дете. Но този факт не го прави мъж, нито пък дългата брада, която си е пуснал. Това няма как за заблуди тези, които го познават. Аман от хора, които не искат да признаят какви са и да се крият зад брадите си, размаха пръст Минчев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *