Евгени Минчев разкара Радослав, криел гадже в Лондон

Евгени любовникВръзката на Евгени Минчев с модела Радослав вече остана  в миналото.

Явно момчето, което беше разтуптяло сърцето му  преди няколко месеца, не е успяло да се представи добре и да задържи вниманието на ексцентричния ватман. Лордът отрича да поддържа  каквато и да било връзка с него, без значение факта, че прекарали заедно Св. Валентин в Лондон. .

Случило се, че съм го завел в Лондон, но не дължа отчет на никого къде ходя  и с кого ходя. Не ми приписвайте за гадже всеки, с когото пътувам някъде да се повеселя и да присъствам на някое парти, отсече Минчев.

В същото време името на пиара доста често се свързва със звездата от предаването „Посрещнете руснаците“ – Дмитрий Оскин.  Дмитрий работи като фотограф, модел и доказана риалити звезда. Винаги скандален, интересен, духовит,  той е звездата на всяко събитие, на което присъства. Десетките снимки на Евгени с Дима в доста близки пози в социалната мрежа роди слуховете, че Оскин е най-новата половинка на родния на ватмана, но той отново отрече.

С Дима Оскин се познаваме далеч  преди той да стане  звезда. Даже не зная дали той е гей, или не е. Те сме си говорили такива работи. С него се забавляваме чудесно и това е. Странна логика, аз съм вечерял много пъти с кмета на Лондон Борис Джонсън, обаче  не ми го пришиват като гадже.

Евгени отрича и слуховете за по-близки взаимоотношения с ексцентричния изпълнител Джийсън Брад Люис, който нашумя с участието си в първия  сезон на  „Х фактор“ и взе участие в концерта, който Минчев организира всяка година.

Не ме разсмивайте, той е просто приятел. Ако търсите нещо сериозно около мен, търсете го в Лондон, каза загадъчно Минчев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *