Глория изненадващо: Спирам да пея!

Глория1Една от първите известни и останали на сцената фолк изпълнителки – Глория, обяви, че прекратява с пеенето.

Тя  се оттегля от голямата сцена и повече няма да прави нови парчета за феновете си. Певицата дълго е обмисляла решението си да се откаже от кариерата си, за да може да се насочи към  друго доходно и почтено  занимание.

Накрая тя решила, че времето й на фолк звезда, която пълни залите, вече е отминало и се е изморила близо 20 години да стои на сцената. От „Пайнер“ твърдят, че Гло просто се е оттеглила в заслужена почивка и след като отдъхне и приготви до последния детайл бала на дъщеря си, отново ще се завърне. Близките й приятелки  обаче не вярват на  казаното от пиар отдела на компанията. Те са категорични, че певицата  приключва с кариерата си. Примата на фолка била не само уморена, но и обидена, че е отдала цели две десетилетия от живота си на жанра, за да запази автентичния му и неповторим вид, а днес новите попълнения на „Пайнер“рушали и  опорочавали всичко постигнато до този момент.

Певицата смята, че й е под нивото и достойнството да стои на една сцена с певачки на парче като Джена и Галена. Глория неведнъж е казвала, че е необходимо сегашните актуални представителки на фолка да правят по-стойностна музика, да влагат не само външен вид, а и творчество  и е критикувала даже разюздания им външен вид. Сега Гло смята да стане мениджър дъщеря си Симона Загорова и да я подготви за бляскава музикална кариера.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *