Емилия превзема империята на Коко Динев

Емилия голамаКоко Динев  започнал да прехвърля бизнеса си  на настоящата си съпруга Емилия. Фолкаджийката пое кръчмата му „Кошарите“ в своите ръце.

В последните години Коко излизал непрекъснато на загуба от ресторанта, заради широките си пръсти, непрекъснатите гости и ширещата се вътре шуробаджанащина, издават запознати с делата на Динев. В „Кошарите” управител била  майката на Коко. Възрастната жена обаче се оказала милостива и с огромна рода и приемала всеки, който искал да работи  в заведението.

Така в ресторанта постепенно се възцарила пълна анархия. Родата буквално се качила на главата на Коковата майка. Вместо да  работят с хъс в името на общото благо, роднините на Динев тотално занемарили заведението всичко. „Потънало беше в прах, никой не си даваше зор един парцал да завърти, седяха си и си пушеха отстрани, твърдят редовни клиенти.

Кръчмата обаче изведнъж светнала като нова, след като преди месец  Коко пратил майка си в заслужен отдих да си почива вкъщи  и поверил  ресторанта на Емилия.

Преди година тя беше и  управител на семейния им хотел в Сандански, тъй като Динев имаше сериозни ангажименти с  „Локомотив” и не му оставаше много време за останалите е бизнес дела. Като видял, че Емилия се справя с хотела, той й поставил задача в  да съживи „Кошарите” и да му върне предишната слава и клиентела. Тя го направи, но с желязна ръка. Без да се церемони тя уволнила всичките роднини. „Дори не се опита да говори с нас. Обаче  по-добре, че ни изгони, защото с такава шефка щеше да си бъде истинско мъчение да се работи”, оплака се изгонен от работното си място далечен роднина на Коко.

 Динев пък се хвалел наред, че половинката му е достойна съдружничка  в бизнес империята му. Затова я изненадал Емилия със самолетни билети и резервации в луксозен ризорт в Малайзия. Там  ще посрещнат рождения ден на фолк звездата, които е на 21 март.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *