Жестоко! Слави изтри Мартина не само от живота си, но и от шоуто

Слави и Мартина3Слави Трифонов изтри тотално дългогодишната си изгора Мартина Огнянова. Първо той го направи в живота си, а след това и в  шоуто си.

Всички снимки и клипове на балерината от „Магаданс” мистериозно са изчезнали от интернет страницата на предаването. Няма нито едно нейно участие, никакъв знак, че тя е работила там и даже и помен от факта, че тя някога е била част шоуто. Даже в архивните материали никъде не могат да се намерят каквито и да е кадри с танцьорката от Варна, която се труди при а Слави почти  10 години.

„Тя  все едно никога не е работила с нас и при нас. Беше наредено твърдо да бъде заличена”, обясняват под сурдинка хората на Дългия. Никой обаче не знае каква е причината за това изтриване. Те не помнят Дългия да е отмъщавал на някого така жестоко, колкото и да е бил нараняван. Според някои  от колегите й самата Мартина  поискала снимките и клиповете с нея да се махнат от официалната страница, за да не могат да бъдат ползвани за щяло и не щяло от медиите.

Тя вече е не е публично лице и се иска да живее далеч от обективите, като пази в тайна личния си живот, твърдят  момичетата от „Магаданс”, с които Огнянова си останала близка приятелка.

Те обаче не издават наистина ли е бременна и чака ли дете от боксьора, с когото изневери на Слави.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *