Сашо Кадиев стана татко

СашоСашо Кадиев и половинката му Таня станаха родители рано тази сутрин. На бял свят се появи дългоочакваното им дете с планирано секцио в „Майчин дом“.

Първа новината разкри приятелката на Катето – Мартина Вачкова, която веднага сподели в социалната мрежа: „Сладкото ми Катенце, тя  си има вече внученце, ура за Танчето и за  Сашето“.

Още докато се правеше на самарянка  в къщата на „ВИП Брадър“ Катето Евро разказа на всички, че ще има внучка и  тя ще продължи името й – Катерина.

Тази сутрин Сашо не можа да се появи на работното си  място в „Преди обед“, а екранната му партньорка Деси Стоянова обясни, че актьорът не е успял да дойде, тъй като снощи имал представление във Варна. Дали е имал не е ясно, по-вероятно е  Сашо да  е бил плътно до любимата си в болницата, но от екипа на предаването явно решиха да не разкриват тайната и той сам да си каже за щастливото събитие.

Малко по-късно и щастливият татко потвърди новината.

“ Роди ни се малката рожба! Здрава. 3кг. 48см. . Катерина се казва. На баба си кръстена. Майката е добре. Щастлива е. И аз съм щастлив. Всичко мина като по учебник.  Благодарни сме на Господа! Признателни сме на  екипа в Майчин дом. Здраве и радости!“.

Самата баба също оповести събитието: „Добре дошла при нас, моя прекрасна  малка Катерина, обещавам ти, че ти ще бъдеш най-обичаното дете на света! Честито, сине мой и скъпа моя Таня, Бог да ви пази!“, написа развълнувано Евро в личния си профил.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *