Евгени Минчев псува Нико Тупарев заради неизплатен аванс от „Биг Брадър“

Евгени Минчев

Евгени Минчев, който всеки понеделник и сряда е анализатор в студиото на „ВИП Брадър“ бе заснет от папараци да проверява наличността по банковата си сметка. Тези дни лордът очакваше финансови постъпления по две линии: веднъж хонорар за коментаторските си изяви и втори път – аванс за участието в „Биг Брадър ол старс“.

Шоуто със звезди от предишните сезони на риалити формата ще стартира през ноември и ще продължи около месец, а бившият ватман ще е гвоздеят му.

В понеделник сутринта Минчев цъфна пред сградата на банка до Народния театър накипрен като за светско събитие. Върху елегантното си вълнено палто, декорирано с цветя в пастелни тонове, което навярно струва няколко хилядарки, той бе преметнал синя чанта от крокодилска кожа. При кого ли щеше да ходи така изискано пременен? Може би при някой от ръководството на банката…

Минути преди да хлътне в сградата, Минчев проведе разговор по джиесема. „Хайде мадам, тук съм вече! Не ме карай да чакам дълго“, разпореди той в слушалката. А няколко минути по-късно към него се приближи непозната брюнетка – вероятно госпожата, на която се бе обадил.

Двамата влязоха набързо в трезора, където Евгени поиска подробна справка за траншовете по сметката си. А защо му трябваше придружителка ли? За да го консултира по всякакви въпроси относно авоарите му – в банката се разбра, че дамата е финансово-счетоводен съветник. В разгара на тройната консултация с представителка на банката видимо изнервен Лордът изсъска репликата: „Тоя пък Тупарев, мамка му, какво се мотае?!“. По всичко личи, че негодуванието на Евгени се дължи на забавено плащане от страна на „Биг Брадър“, за чийто продуцент Нико Тупарев е всеизвестно, че има неприятния навик да бави хонорарите на участници в неговите риалитита с месеци. А понякога и с години.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *