Евгений Дайнов: Борисов е готов да Изпепели България, за да Оцелее! Коментар:

Този път не става въпрос само за оставка! Този път народът иска наказание и затвор – за Борисов и ГЕРБ! Затова Диктаторът така се е вкопчил във властта и не смее да я пусне. Не защото не иска да се оттегли, а защото го е Страх! Заради оцеляването си е готов да изпепели България! Така политологът Евгений Дайнов коментира ситуацията във властта към момента. Ето какво още написа той:

Държавата на ГЕРБ – това е добре смазана машина за плячкосване. Това си представя всеки българин, като чуе името на управляващата партия и лидера й- диктатора Бойко Борисов. Вече никой не вярва, че у нас има държавност и институции. В Гербаджийска България институциите са превърнати в наказателни отряди, които действат по команда, удрят неудобните за властта и грабят от всички останали. Еманацията на тази машина за плячкосване и терор бяха полицаите, които пребиха, обгазиха и изпоарестуваха къде – кой протестиращ сварят. Навсякъде в цивилизования свят да биеш журналисти е тежък удар по демокрацията, но само в диктаторските държави, като България, си е напълно в реда на нещата. Възхваляваната от мнозина у нас Европа смъмри Борисов, но само толкова. Без да обели и дума за пребитите стотици протестиращи, които не са журналисти.

Десетки милиарди бяха разграбени за десет години управление на ГЕРБ. Народа не може да диша Борисов, не само заради корупцията и кражбите, а и заради безпардонното парадиране с беззаконието. Затова протестиращите искат не само оставка, но и Съд, и Затвор за ГЕРБ, Патриотите, Борисов, Реформаторите и всички останали, които се съешиха с престъпната му мафиотска власт!

Вместо да се опита обаче да потърси диалог с народа си, Борисов…  праща полицията да го БИЕ, защото същият този суверен вече не го иска на власт! Самозабравил се Диктатор!

Не бива да бъде оставяна пътечка за отстъпление на Борисов и Шайката му! Още отсега всички партии, които ще се състезават за следващия парламент, трябва да се закълнат, че няма да оставят крадливия Диктатор да се измъкне! Както и че ще му потърсят наказателна отговорност! Skandalno.net

Редактира: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Всички партии, друг път! В клетвите на ДПС някой да вярва? Тези са скритият акционер във всяко управление, вечно гладни и безкрайно алчни.

  2. Тоя дърт хитрец вече е разбрал от къде духна вятъра! До скоро късаше и хвърляше всичко и държеше на бойко като удавник за сламка,ала нещо е обърнал листото.ДПС е противоконституционна партия на етническа основа и тя трябва да бъде забранена и закрита

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *