Божков: Борисов и Пеевски УНИЩОЖИХА Едрия Бизнес! Наред са малките фирми!

За работодателите в България днес е мракобесие. Властта на ГЕРБ подложи целия български бизнес на заличаване и геноцид. За чуждите инвеститори страната ни вече е сигурен начин да загубят парите си, написа днес Васил Божков в личния си профил във фейсбук.

Едрият бизнес е или заграбен, или унищожен. Пеевски и Борисов го заличиха. Над 30 000 души останаха без работа само след незаконните действия срещу моите компании.

Обръщам се към представителите на средния и дребен бизнес, които са жертва на рекета на #Хунтата или им предстои да бъдат превърнати в такива. Средната администрация на овластената Шайка също имат своите апетити. Ако смятате, че като не им се противопоставяте, ще ви пощадят – грешите. Трудът ви ще бъде унищожен, служителите ви репресирани, а името ви поругано. Срещу вас са хора, които не могат да създават. Те умеят само да паразитират. Затова и са във властта.

Време е за отпор. Съберете семействата, приятелите си, хората, чието уважение сте спечелили… и се включете в протеста утре на 10 септември. Силата е в нас, завършва поста си Васил Божков. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Божков е прав, но не помага на протестите. Хората не могат да се отъждествят с него, нито с Баневи или Стайкови. За това, разбира се, има обективни причини, които няма да се променят и след оставката на Борисов, ако България дочака такава преди да изчезне. За хората е достатъчно да чуват това, което им казва собственото им чувство за справедливост и собствената им нетърпимост към лъжата.
    Господата полицаи, да не се чувстват членове на рицарска секта извън българският народ, защото без него тя не може да съществува една секунда. Запомнете господа униформени, ВИЕ държите мракобесието на власт. Ако вашата редица, в един от протестите само, се обърне с гръб към народа и с щитове към властта, те ще избягат през граница. Ако ви е омръзнало презрителното отношение, станете герои. Разбира се шансовете да си герой или мъченик винаги са равни, но ако си останеш само с героичните татуировки, емблемите и атрибутите ще бъдеш една маскирана мижитурка или в най-добрият случай „оня там гавазин“.

  2. ИДВА БУНТА НА ГЛАДНИТЕ, ПОЛИЦИЯТА МОЖЕ ДА ПОСЕГНЕ НА НАРОДА, НО СИГУРНО ЩЕ ИМА ЖЕРТВИ ЗАРАДИ ПРЕСТЪПНАТА ПОЛИТИКА НА БОЙКО БОРИСОВ И НЕГОВАТА МАФИЯ ––––– ПРЕЗИДЕНТА ПРАВИЛНО КАЗА НЯКОЛКО ДУМИ ––––- МАФИЯТА ВЪН ! ––––––– СЛЕД ПАДАНЕТО НА ПРЕСТЪПНАТА МАФИЯ ТРЯБВА ДА ИМА СЪД ЗА ВСИЧКИ НИВА. КМЕТСТВАТА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ, ЗАЩОТО ТЕ ГРАБЯТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СРЕДСТВА СЪС СПЕЦИАЛНИ МИТРИ ! ––––- ВРАЧАСКОТО КМЕТСТВО С НЕГОВИЯ КМЕТ КАЛИН КАМЕНОВ, ЗАРЕЖДА МОНТАНСКАТА – МОНТАФОНСКА СВИНЯ ФИДОСОВА И ФИРМИ ! –––––- КВО ЩЕ ПРАВИМ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ , ДАМИ И ГОСПОДА, НИЕ НЕ СМЕ ШАШАВИ, НО НЯКОЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА ТОГОВАРЯ ––––- ДРУГАРЮ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, МАЛКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НИСКО СЕ ПРИКРИВАТ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ –––––- СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

  3. Радев, при цялото ме уважение към теб, ти прекаляваш с лозунги от рода Мутри вън! Мафията вън! Дай доказателства и ги обнародвай. Ти имаш цял екип от съветници и експерти. Нека те да се разровят за престъпното минало на Борисов и ако намерят доказателства, публикувай ги. Тогава ибрикчиите на Бойко от породата КП Караянчева, която не си мила косата, откакто Бойко я разцелува по темето, Т.Биков, Гърневски и други слагачи ще си помислят добре дали все още да подкрепят Бойко или свойствено на тяхна продажна натура ще отидат, ни лук ял, ни лук мирисал, на Позитано да ги премат обратно в партията.

  4. А КОГА НАЙ ПОСЛЕ ЩЕ СЕ РАЗСЛЕДВА ГЛАВАТА НА ДОБРИЧКАТА МАФИЯ ПЪРВА ДРУЖКА НА БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА ТРИ ПЪТИ КМЕТ САМОИЗБИРАЩА СЕ ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА СЮДЖУК ГЕЙТ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *