Държава в държавата ГРОМИ България! Зловещ заговор разтърсва родината ни! Вижте шокиращите разкрития? Вижте ТУК!

Не е никаква тайна, че ССБ получава стотици хиляди евро на година от злополучната фондация „Америка за България“ и от ЦРУ. Уж за „подкрепа“ на демократичните институции. Но Съюзът на съдиите в България не е каква да е институция. ССБ е третата власт. И не трябва да зависи от чужди пари.

Само унгарският премиер Виктор Орбан отказа тази американска „подкрепа“, изгони Сорос от страната, и му обяви война.  Защото е убеден, че намесата на чужди държави във вътрешните работи на Унгария е недопустимо.

Въпреки това, повечето български  медии мислят, че  вземането на чужди пари от властта в България е нормална практика. И започват да пресмятат за какво са отишли те. Дали за обучение на съдиите в чужбина или за издаване на специализирана литература. Колко от парите са присвоени от висшите софийски магистрати и са похарчени уж за командировки, а всъщност за тежки безплатни софри и пълнене на офшорни сметки.

Само че нещата не опират до това кой какво е взел и колко е присвоил. Затова Орбан е хиляди пъти прав. Недопустимо е български органи на властта да приемат пари от чужди държави и от чужди разузнавателни управления. Това  си е углавно престъпление, наречено предателство на националните интереси. Българската конституция категорично отхвърля такава възможност. Поради простата причина, че уж „независимият“ съд е призван да защитава българските интереси, а не чуждите. Но щом приемаш пари от други държави, няма как да си независим. И да защитаваш само интересите на своята страна.

Най-страшното е, че тук не става дума за някаква маловажна структура на държавата. Тук става въпрос за третата власт в нашата родина. За съдебната власт, която по конституция е независима. А съдиите, прокурорите и следователите стават несменяеми само като навършат 5 години стаж. Съдебната система е своего рода държава в държавата. И може да направи много поразии в политиката и икономиката на страната.

Нека споменем и още нещо. България, все пак, де юре е СУВЕРЕННА държава. В нашата конституция пише, че страната ни УЧАСТВА в изграждането и развитието на така наречения Европейски съюз. Следователно ние участваме в този либерален конгломерат ЕС. А не сме негови роби.

А суверенитетът на България, макар и „де юре“, означава, че властта произтича от народа и принадлежи на народа. Е как властта ще произтече от българския народ, когато СЪДЪТ получава пари от чужди държави. Това означава, че магистратите са подчинени не на българската държава, а на чужда държава. И чужди интереси. И изпълняват чужди заповеди.

А при това положение, „независимият“ съд може да скалъпи колкото си иска  дела, срещу кой да е политик или държавник, който не е угоден на чуждите разузнавания. И да го принуди да изпълнява тяхната воля. Освен ако не иска да изгние в затвора.

Така съдът може да оказва давление на политиците. Да променя политиката на държавата, както поискат онези, които дават парите. Тоест, българската политика може да се променя по прищявка на новите шефове на нашата „независима“ съдебна система. Защото  САЩ, в лицето на фондация „Америка за България“ и ЦРУ, с парите, които дават на съдебната власт още от 2003 година, са станали пълновластни господари на съда и прокуратурата.

Ако продължим анализа по нататък ще се запитаме дали след като дават „официално“ пари на съдебната власт, Щатите не дават тайно пари и на ръководните политици? Понеже ако си казал „а“, защо да не кажеш и „б“?

И това съмнение изглежда МНОГО основателно. Поради простата причина, че всички политици в България повтарят като зомбирани мантрата, че ние сме в ЕС и НАТО и това е вовеки веков. И продължават да ни тикат в убийствения капан на тези „евроатлантически“ институции, въпреки че знаят много добре изключително негативното отношение на 90% от българите към членството ни в ЕС и НАТО.

Получава се парадокс. Уж българите избират политиците, а тези „избрани“ от народа политици говорят и вършат точно обратното на онова, което огромната част от избирателите искат от тях. В такъв случай как да не си помислиш, че тези, така наречени политици, не са платени също от ЦРУ-фондациите на янките?

Така се оказва, че уж „българските“, три власти – законодателна, изпълнителна и съдебна – не са български, а американски. Платени и купени с парите на ЦРУ. И в този контекст веднага ни става ясно, защо уж нашите „избраници“, вместо да измъкнат България от 27 годишната перманентна криза, ни натикват все по-надълбоко в дяволската дупка на мизерията.

И дори прословутата „светлина в края на тунела“ вече е изключена. Защото токът е много скъп и не можем да си го позволим! Див капитализъм, организиран и платен щедро с американски пари!

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. sadebnata sistema i politichesnata vlast sa genocid nad naroda te unistojiha rodinata ni praviat vsichko vazmojno da ni unistojat sabudi se narode da hvastame sopite vsenarodna revolucia na 9 septemvri

  2. celia balharski narod e s bratska rusia samo sadebnata sistema i politicheskata vlast zaplateni i komandvani ot soros sa protiv da ne zabraviat che suverena e naroda bojia glas vsenarodna revolucia 9 septemvri da hrabvame sopite i da im pokajem koi plasta kazva i izbira

  3. soros vasingron es nato sadebnata i politicheska vlast van ot jivota na balgarskia narud ne vi viarvame ne vi iskame vsenarodna revolucia 9 septemvri da jivee bratska rusia

  4. pomogni mi gospodi da dojiveia tozi mig 27 godini se lutam po sveta zastoto rodinata mi e porobena pomogni mi gospodi vse oste sam na 65 godini da vidia decata i vnucite mi s bratska rusia i togava spokoino da umra mnogo se izmorih ot chakane i neposilen fizicheski trud na cherno non stop bez pochiven den bez zdravni i socialni osiguruvki prokleti da sa tezi koito ni prokudiha nie kito sme v chujbina sgrabchihme dostoinstvoto si i tragnahme za da ne prosim v rodinata vsenarodna revolucia

  5. sataninskite amerikanski stati iskat da prevarnat sveta v svetovni amerikanski stati tazi cel postignaha v balgaria chrez prodajnite mafia gerb vsenarodna revolucia

  6. Господ до ни е на помощ … Значи фондацията „Америка за България“ ЦРУ, субсидира,КУПУВА,ОСВЕН БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ И ВЕСТНИЦИ,И СЪДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ. КАТО СУБСИДИРА „Съюза на съдиите“ в България, „подпомага“ тяхната дейност. И НИЕ ЧАКАМЕ И ОЧАКВАМЕ БЕЗПРИСТРАСТНИ СЪДИИ И СЪДИЛИЩА. ЕТО ЗАЩО, И КОЙ ОПРАВДА ГАФОВЕТЕ НА ЦВЪЦКО 6-КА ЗА БЕЗРАЗБОРНИТЕ АРЕСТИ НА НЕВИННИ ХОРА ПРИ НЕГОВОТО ЦАРУВАНЕ В МВР НАВРЕМЕТО.

  7. „…изключително негативното отношение на 90% от българите към членството ни в ЕС и НАТО…“
    Иво, или приемаш желаното от теб за действителност, или преднамерено лъжеш. Ако искаш някой да ти повярва поне на част от лъжите, които ръсиш с лека ръка, дай едно едничко доказателство за 90%. Три милиона българи имаха толкова „негативно отношение“ към ЕС, че предпочетоха да отидат да живеят и работят там. От останалите на територията „България“ около пет милиона българи, 63% одобряват членството в ЕС. Забележи: ЧЛЕНСТВОТО, а не тази глупост, която изръси о.з.ген. Радев преди седмица в интервю за френския вестник „Монд“ – „Добро Партньорство“.
    Някъде под твоите „филипики“ мернах коментари:“Защо не подложиха на референдум членството ни в ЕС?“ Отговарям на въпроса: Добре че не подложиха въпроса на референдум, защото МНОЗИНСТВОТО ВИНАГИ ГРЕШИ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *