Доц. Мангъров: Koвид-19 е Безопасен! Той е Оръжие в ръцете на Глобалисти, които целят да СРУТЯТ Световната Икономика!(С ВИДЕО)

Мерките срещу Ковид-19 са несъизмеримо по-строги от реалната опасност за здравето и живота, която представлява този вирус. Да не говорим, че в най-затворените страни – тези в Западна Европа и САЩ, има най -много заболели. Поне това показват статистиките им. Мерките, които СЗО съветва да прилагаме в борбата с коронавируса, са изначално сбъркани и напълно неефективни. За мен е пълна загадка защо по цял свят се действа по този неефективен начин, който няма нищо общо с науката „Епидемиология“. Това заяви днес доц. Атанас Мангъров в предаването „Лице в лице“ по bTV. Видео с цялото интервю можете да гледате под тази статия.

За толкова слабо заразен вирус, който е и със сравнително ниска смъртност единственото правило, което трябва да се спазва е хората от рисковите групи да избягват пространства с много хора. Всички останали трябва да си живеят живота, без да спазват никакви мерки.

Изкаралите Ковид-19, няма как да се заразят от новите щамове – каквито и да са те – британски, южноафрикански и пр. Щабът НОЩ и чуждестранните им колеги по държави говорят пълни глупости – онзи ден казаха, че новият щам бил по-смъртоносен, а на следващия ден затръбиха, че не се изкарвал тежко. Ден по-късно отново почнаха да обясняват колко силно смъртоносен бил новият щам. Истината е, че в цял свят смъртността от Ковид-19 е много ниска – това важи и за САЩ, и за Италия, и за България, и за Русия… навсякъде. Обясняват ни как някакви хора на 75 години умирали от коронавирус. И това трябва да ни плаши и стряска. А как да повярваме, че са починали тъкмо от Ковид, при положение, че средната продължителност на живота в България е 74 години?! Нима някой е очаквал друго? Хора на такава преклонна възраст ги поваля всеки грип. Безсмъртни за съжаление няма.

И пак ще повторя – в страните, където мерките са най-строги, заразените стават все повече и повече.

Да се ваксинирате ли? Това е все едно да ме питате дали да се ожените. Ако пък някой се страхува извънредно много – да се ваксинира. Но според мен е рисковано – тези ваксини не са добре проучени, защото понякога страничните неблагоприятни за здравето ефекти от една ваксина може да се проявят и след 10 години. Принципно съм „За“ ваксините, но 1) когато са добре проучени и 2) когато са доброволни. Крайно неетично е да задължаваш хора да се ваксинират. Най-добрия имунитет е вашият естествен такъв.

Цялата тази масова агитация и пропаганда на правителства и медии, с която облъчват хората да се ваксинират масово, и то при положение, че още не са ясни ефектите от ваксините, е много съмнителна и плашеща!

Всички тия лекари, които се появяват всяка сутрин по телевизиите, са лабораторни. Това не са лекари, които се занимават с инфекциозни болести!

Във всяка страна има много учени, лекари, специалисти, като мен, чийто глас се заглушава. Цензурират ни, а вместо нас говорят разни администратори на заплата. На такива се дава думата да агитират. И какво – да вярваме на Ню Йорк таймс и Вашингтон поуст, които са като Работническо дело на глобалистите от демократическата партия в САЩ?!

Хората трябва да се обединят срещу тази сила, която е наднационална и очевидно има властта да кара страните да се самоубиват икономически и всякак. Малките хора трябва да се противопоставим на това бедствие.

Ако исках да оглавя листа, щях да бъда в друга партия. Моето решение да се кандидатирам за депутат от АБВ не е политическо, а човешко. Това е партия, която се обърна към мен, довери ми се, защото споделя моето виждане за нещата. И на практика тя ми дава пълна свобода. Не ме ангажират с нищо. Разделението в света вече не е по хоризонталата „леви-десни“. Имаме властова вертикала – те, единият процент приказно богати срещу нас- 99-те % обикновени хора, на които са ни отредили незавидно място в задаващият се нов световен ред. Затова трябва да се обединим срещу тази неясна, неведома сила, която кара цели държави да се самоубиват икономически. Не знам каква е тази сила, не мога да я формулирам, но тя съществува. Вижте последствията – без реална опасност за здравето и живота, целият свят се е побъркал по една фикция, каквато е Ковид-19 и реагира крайно неадекватно. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Абе няма вечно да се мъчи човека в тая непрокопсана медицина я! Нека и той да си поживее!

  2. ДОБРЕ ДОЦЕНТЕ МАНГЪРОВ, УДРИ ДЕЙБА НИИНАТА МАМА ПРОФЕСОРСКА – МИЛИАРДЕРСКА !

    ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПРОВВА НА ТЕЗИ ИЗРОДИ ОРЪЖИЕ, ЗА ДА ТАНЦУВАТ ПО МЕКСИКАНСКИ !

    ДАНО СЕ ЯВЯТ СМЕЛИ МЪЖЕ ОТ ЛАТИНСКА АМЕРИКА И С ОРЪЖИЕ В РЪЦЕ ДА НАКАЖАТ СЪЗДАТЕЛИТЕНА ВИРУСИТЕ !

    СТЕФАН Д-РД ЧОЛАКО
    БЪЛГАРИЯ

  3. БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ВИ ИМА, ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ.
    БОГ ЗДРАВЕ ДА ВИ ДАВА!

  4. Taia “jurnalistka“ ot interviuto (ne I znam imeto – mnogo protivna fizionomia) ne znam koi i e dal diploma (ako vaobshte ima takava). Prez tsialoto interviu pishti kato nezadovolena nevrotichka, prekasva interviuiraniia, ne mu pozvoliava da se doizkaje, a sashtevremenno zadava edin i sashti vapros tochno po tri pati (bez da izslusha dori polovinata ot otgovora). Palna isteria iparanoia. Sigurno e razvedena ili s neuspeshen brak i si izkarva problemite na publikata. Otgore na tova e riadko grozna i otvrashtava horata, toest zamarsiava vizualnoto prostranstvo. “Jurnalistkata“ da hodi na selo da kopa luka ili da mie toaletnite v televiziata, samo za tova shte ia biva. Da ne govorime, che e GAZELIZKA i s tova interviu izliza gazovete na vsichkite svetovni “Lideri“ (shtoto tia samo taia duma mai znae). Chudia se zashto vaobshte dotsent Mangarov i otgovaria na vaprosite. Mnogo e vazpitan i tarpeliv toia chovek. Aide, “Jurnalistkata“, Marsh, pod masata da pravi svirki na shefa na bTV, koito ia e nael na rabota, taka kakto i na vsichki neini kolegi i vsichli chinovnitsi v televiziiata, shtoto s toia nevrotizam i posredtvenost (posredtvenost e compliment za neia, za da ne kaja, che e napalno nekadarna), ta s taia si absoliutna nekadarnost triabva da Obgrijva tsialata televizia i vsichki tehnitsi tam po tri pati na den – za da ia darjat na rabota.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *