Доц. Валентин Вацев: България ще ОБЯВИ ВОЙНА НА РУСИЯ през месец септември (С ВИДЕО)

„Oчаквам България да обяви Bойна на Pусия през месец септември. Това заяви топ геополитическият анализатор доц. Валентин Вацев, известен с удивителната точност на своите прогнози. Вацев каза това в интервю пред журналиста Велизар Енчев. Чуйте целия страховит и прелюбопитен разговор!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/nymX7C1RlPA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Вацев,бе Вацев всичко което си коментирал
    нищо не стана от това ,ами пенсионирай се бе
    или и ти получаваш по нещичко от козяк.

  2. Да бе,Маймунка по Палма!Иначе не е лошо Кадиров да дойде и да ни прочисти от боклуците!КАКВА ЧИСТКА ЩЕ ПАДА!СУЛЬО ПАСИ СТЯГА БАГАЖА!БОКЛУЦИ МРЪСНИ,САМО КАДИРОВ Е ЗА ВАС!!!! СЛАВА РОССИИ!

  3. Е, не е бивало един човешки живот без война в България?!

  4. Сигурно ще стане на 8 срещу 9 ти септември.Не е ли много късно ,давайте по-рано и да идва Кадиров че вече нямаме търпение да видим какво ще правят тези дето ще обявят войната.

  5. Сегашните български политици не са си научили уроците по история и след събитията винаги се отичат в отходния канал!

  6. Ние все чакаме някой друг да ни извади от калта, някй друг да мре, за да живеем ние. Това Руснаците го направиха два пъти, трети път няма да има.Обесихме се на врата на ВЕЛИКАТАБритания,влязохме в позорна синегрия със световния хегемон,трябва да си получим фактурата. Не Кадиров, никой няма да погледне толкова подло и безхаберно племе.Е има и много свестни, важно е обаче кой определя презряното лице на народа ни.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *