Доц. Ал. Сивилов: Путин твори история върху руините на умиращия Запад (С ВИДЕО)

Имаме оръжие, с което да поразяваме цели на териториите на страните на Запада, заяви в ежегодното си обръщение пред парламента руският президент Владимир Путин. Какви бяха основните акценти свързани с външната политика? Защо основното ударение падна върху вътрешното развитие на Русия? Какви са стратегическите планове на Кремъл? Вижте анализа на историка доц. Александър Сивилов. Геният Путин твори история на фона на последните конвулсии на слизащият от сцената Западен Хегемон.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Aбе Сивилов, ний можем сами да гледаме Путин какво казва и да си направим извода.
    И ти все се слагаш с твойте коментари и да не забравим да те „лайкваме“ !

  2. За Русия Путин предлага социалдемокрация, държава всеобщо благоденствие, социалдемократите са хората на труда, а не елит от 90те, перестройкажии. За света, три страни определят бъдещето сега, Америка, Китай, Русия, в Америка е безмилостна война, с Тръмп, Китай е с 5 000 годищна история и новият ико хегемон. Призивите за война с Русия са от лобисти на оръжейната индустрия въздигнати в политически постове. Денацификация е съвременна Германия, изключително строго законодателство и конституция срещу нацизма. Но младите история не изучават, войната знаят от холивуд, а кой е война в Трептоф парк не са и чували, и битката с паметници тук никак не е естетическа а историческа, Но за колониите може би БРИКС и иде

  3. Всеки калтак стана тълковател и преводач на чужди мисли……… пък и очаква балъци да го гледат.
    Ако има такива, очевидно новата ваксина закъснява!

  4. Доцента го играе според лопатата и накъде духа вятъра!
    Разочарование, до центе!
    За някои неща се иска да бъдеш мъж, да бъдеш алфа!
    Ти-не си!
    Изключително угодничество- според ситуацията. Липса на тестостеронова мъжка смелост!
    Липса на тестостерон! Липса на мъжество!
    Гама овца!

  5. Хайде да спрем да се оплюваме МОМЧЕТА. всеки от нас има някаква изградена стойност като човек. Разделени ние доказваме, че ни липсва най-важното. Вижте каква солидарност имат евреите. Доц. Сивилов си е отворил един канал и върши чудесна работа за всички , които ги мързи да четат, още повече пък и чужди источници. Извличайте полезното от всеки, тук се плюе по всички. Спрете, и Добрито е полезени Сивилов и Карбовски, за Вацев и проф. Христов да не говоря. Чакам с нетърпение обединението на главите на многобройните ни партии в един национален юмрук, за да сложим край на тази политическа разруха, на този колониален срив, на това срамно роболепие. Г-н Кенет Мартен ли ще ни дава акъл за всичко.Какво сме ние като население, но територията ни е много вкусна хапка.

    • За всяка оФца, която обича да бъде водена е съвсем естествено да си търси пастир!
      Чифути-сатанисти за пример и фелационисти-мъже с бради бъкащи от женски хормони също не щем.
      Но тъй като трябва да сме либерални няма да пречим на никой , който ги люби и получава мокри сънища от брадати жени!
      Като дори няма да отварям дума за мишоците, които е събрал черепа и си силно влюбен в тях…….

    • Да се обединим с тези дето ни избиваха 35 години …….. обединение мила моя майнольо….. и националният юмрук в задника на джендърите.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *