Докъде стигна! Алисия сама си подарява цветя

Алисия Ники66Фолкпевицата Алисия от десетина дни залива социалната мрежа със снимки на кошници с цветя и скъпи бижута просто лъже, че има нов мъж.

Целта на певицата  била да накара Ники Михайлов да я ревнува и да се върне при нея, след като двамата се разделиха в края на януари и дадоха изявления, че вече не са заедно. Това е номер стар като света, коментират нейни дружки. Покажи на някой бивш, че друг те желае повече от него и той веднага ще доприпка смирено и разкаяно, твърдят те.

Откакто стана ясно, че двамата са разделени, Алисия не спира да залива личния си профил във Фейсбук със снимки, на които се виждат огромни кошници с цветя, а за 8 март освен с огромен букет,  се изфука и със скъпа гривна. Тези снимки породиха  слух, че певицата се е залюбила с млад милионер, а повечето клюки директно я пращаха в леглото на младия старозагорски богаташ Петър Генчев.

Близки до Алисия издадоха, че няма никакъв  нов мъж до нея, а всичките тези фотоси са копирани от интернет от страници с аранжирани букети и целта им била да дразни Ники. Така тя се надявала да го върне в живота си.

Палавият  Михайлов обаче бил железен и не се поддавал на  провокациите. Той проявявал силно уважение към доскорошната си половинка и дори й пратил цветя и подарък  за празниците, но не се появил лично и не желаел да поднови интимната си връзка с нея.

По-добрите приятели на двойката обаче твърдят, че те изобщо не са разделени, а това, коато разиграват в момена е просто театър.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *