Маги Халваджиян хвали „Като две капки вода“ още преди старта

Ненчо водещиДълго рекламираното и призоваващото всички зрители пред екрана шоу „Като две капки вода“ започна с дежурните хвалби, които до такава степен заляха екрана, че почти не остана време участницте да пеят.

Водещите Зуека и Рачков и продуцентът Маги Халваджиян буквално се надпреварваха и даже се прекъсваха един друг  да обясняват колко велико и неповторимо е шоуто, какъв невероятно добър кастинг са направили, какви страхотни участници са подбрали и какви незабравими три месеца очакват зрителите.

Изчислено във времето – от три часа предаване, осемте участника пяха средно по 4 минути, общо 32, а в останалите 150 минути се редуваха хвалби с реклами. Дори заядливият Фънки, който е в журито, не посмя да критикува никого, а се изправяше на крака, ръкопляскаше и викаше „Браво, мен!“. Хилда и Маги типично по арменски се разтапяха пред всеки изпълнител, дори да пееше безумно фалшиво и го хвалеха или за визията, или за стойката, та даже и за жестовете с ръце. Актьорът Филип Аврамов пък бе превъзнесен за танците на сцената и даже зае първо място, макар че като Псай хич го нямаше в пеенето.

Покажете си продукта, а оставете оценката на зрителите, гласи старо правило в шоу програмите по света. Тук обаче зрителите нямаха време за реакция, тъй като непрекъснато слушаха какво неповторимо нещо гледат и колко труд и талант се леят на сцената. И как билетите до края на сезона били продадени. А в залата се виждаха предимно лица от Нова телевизия и приятели на участниците.

Спокойно бе хора, представете си продукцията, а ние, зрителите, ще я оценим, ако е хубава. По-истински и безпристрастен съдник от зрителя няма! Не го ли научихте?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Бозаджиян е завзел Нова, само кенефите още не продуцирал и не е изкарал някое риалити оттам

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *