Добри Божилов: Звярът е смъртно ранен и кърви ужасно, затова Събаря Паметници! Оставете го да се удави в собствената си кръв (С ВИДЕО)

Кой и с каква цел събаря Паметника на Съветската Армия. Това е тежка провокация на отиващия си Хегемон. Не се поддавайте за нищо на света. Звярът е смъртно ранен и кърви ужасно, затова Бута Паметници! Оставете го да се удави в собствената си кръв. Вижте анализа на Добри Божилов:

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Битка на светът срещу сатанизма се води, навсякъде, и само тук на сатанистите да им мълчим, а защо и да не им ръкопляскаме. Всичко ни ограбиха сатанистите, културата, историятя, християнска вяра, и до паметниците допряха. Паметника остава, протестите го пазят. Историята Богу принадлежи и в нея ведно живеят онези пред нас, ний, и тези след нас още неродените и не е достойство пред тях да се червим

  2. Тия мръсници, които днес събарят съграденото от нас, не се различават от хитлер и талибаните, които рушаха в ирак, пак пред погледа на сащ. Мислех, преди години, че европейците са нещо по-така, колко съм била наивна! Те са най-лицемерните, лоши и мръсни същества, с които сме за съжаление в един клуб! Скоро Русия ще победи а европа ще затъне в калта, където и е мястото – на бунището! Мене никой не ме пита, дали искам да членувам в европа и нато – затова не ги признавам и ги проклинам!

  3. КАКВИ ФАШИСТИ, НА КАКВИ КОМУНИСТИ ПРОТИВОПОСТАВЯТЕ?! ТА ВИЕ ЛИ НЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ТЕ СА РОДЕНИ В ЕДНО И СЪЩО ЗМИЙСКО ГНЕЗДО, ОТ ЕДНИ И СЪЩИ МОЗЪЧНИ /САТАНИНСКИ/ ТРЪСТОВЕ?! КОЙ СТОИ ЗАД КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ?! КОЙ СЪЗДАВА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДОКТРИНА? А КОЙ СЪЗДАВА ФАШИЗМА? КОЙ ФИНАНСИРА БОЛШЕВИШКАТА РЕВОЛЮЦИЯ В РУСИЯ?! А ПРЕДИ НЕЯ ФРЕНСКАТА?! НЕ, НЕ МИ ХВАЛЕТЕ КОМУНИЗМА, СЪЩОТО ИЗЧАДИЕ Е КАТО ФАШИЗМА! САГАШНИТЕ ФАШИСТИ СА ОТРОЧЕТА НА БИВШИТЕ КОМУНИСТИ И ФАШИСТИ И ТО В ЦЯЛ СВЯТ!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *